Alıntı:
virtue´isimli üyeden Alıntı
delgado gitsin dien adam futboldan anlmıo derim ben!!!!
hatta futbol acizi derim! |
Arkadaslar sizin bjk maçlarını izlediğnizden şüpheliyim. Nedir bu delgado sevgisi???Delgado bizim bu sistemde hiç bir sey oynayamaz bu bir.Çünkü adamda savunma anlayışı yok top calma mücadele etme uzak kavramlar ona. İkinciside her ne kadar ona uygun sistemde oynamasakta(yani arkasında iki ön libero olmalı) adam özellikle son maçlarda yanındaki arkadasına topu atamayacak kadar laubali oynuyor.Bence Fifa oyununu bırakın maçları izleyin Playstataion topcusu olur delgadodan yada halı saha topcusu olur ancak bu haliyle.Şimdi bana diceksiniz ki rizeyi nasıl bitirdi!bende diyorum ki delgado ancak rizeleri (oda kırk yılda bir) bitirebilir bu anlayısla. Bak febe gelio her sene evimizde bize cakıo şampiyonluğu alıyo liverppoll 8 atıyo.Siz küçük adamlarla ancak küçük maç kazanırsınız. Tamam kendisinin bi yeteneği var ama ben fazla umut göremiyorum cok zayıf bir oyuncu.Özellikle son 6-7 maçta yok delgado. Ofansta hiç bir sey yapmadığı gibi top kayıplarıyla takımı oyundan düşürüo birde savunma yapmayınca biz de suçu toramanlarda zanlarda arıyoruz.Allah aşkına tmam bunlarda yeterli değiller ama delgadoyuda biraz sorgulayın