Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2008, 14:20   #9
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Click the image to open in full size.Sağlam'dan rica!

Transfer için kolları sıvayan Beşiktaş yine mali engele takılınca teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, başkanımız Yıldırım Demirören'den özel ricada bulundu. Defansı iki yıldız oyuncu ile takviye etmeyi planlayan genç çalıştırıcının bu isteğini ilettiği başkana, "Mali sıkıntılar nedeniyle hep bonservisi elinde olan, mütevazi oyuncular ile ilgilendik. Artık hedeflerimize uygun isimler istiyorum" dediği öğrenildi. SİZİ DİNLEDİM AMA! Demirören ile yaptığı görüşmede kamuoyunun kendisini yanlış anladığını vurgulayan Sağlam'ın, "Gerçekle ilgisi olmadığı halde yıldız futbolcu istemediğim düşünülüyor. Oysa ben sadece sizin telkinlerinize kulak verdim ve Beşiktaş'ın menfaatlerini gözettim" sözleri ile sitem ettiği belirtildi. Bu arada Sağlam'ın alınmasını istediği

sanirim inatla aldirdigi futbolculari gorduk diyerek zorla sacmalamaya calisan ve bu yonetimin gercekten hoca ne dediyse aldirdigina inanan insanlara kapak olsun