Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2008, 15:27   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adana'da Kartal şov Sanlı Sarıalioğlu

Beşiktaş'ın İstanbul dışındaki en görkemli taraftar resitaline tanık olduk. Yer gök siyah-beyazdı. Sanırsınız ki Beşiktaş şampiyonluk kutlaması yapıyor. Göz yaşartan, olağanüstü bir tabloydu. 16. dakikada Beşiktaş taraftarının arasına karışan bir grup Bursalının provakasyonu bile bu görüntüye gölge düşüremedi. Adanalı bilinçliydi. Adanalı delicesine aşık olduğu Beşiktaş'ını kucaklamaktan başka bir şey düşünmüyordu. Adanalı, Beşiktaş'ın Anadolu'daki gücünü çok net bir biçimde belgeliyordu. Bu, “Biz büyük camiayız, büyük kulübüz” haykırışıydı... Ve bu gövde gösterisinde şu anlamlı mesaj vardı, “Ey yönetim, gelecek sezon Beşiktaş'ın büyüklüğünü yaraşır bir kadro oluşturun.” Umarım bu sesleniş dikkate alınır. Beşiktaşlı artık peş peşe başarılar istiyor. Sabırları kalmadı. Lig üçüncülüğü dördüncülüğü onları mutlu etmez.
Şimdi sahanın içine girelim. Orada da Holosko şov vardı. İlk golde adeta slalom yaptı. Orta çizginin gerisinden topu aldı ve enfes driplinglerle Bursa ceza alanına yaklaştı ve Serdar Özkan'a “lütfen şu topu ağlara yuvarla” dedi. İkinci golde de vuruş tekniği mükemeldi. Bu iki gol zaten maçı bitirdi. Beşiktaş skoru yeterli buldu ve biraz da tribüne oynamaya başladı, fanteziye kaçtı. Tello ve Delgado ilk yarıda Holosko'ya biraz ayak uydursalardı Adanalı'nın keyfi çok daha farklı olurdu. Beşiktaş bu kez defansında çok dikkatliydi. Bedava gol yememe konusunda oldukça kararlıydı.
Bursaspor daha çok ölü toplarla Beşiktaş kalesinde tehlikeli olmaya çalıştı. Üstünlüğü sadece hava toplarındaydı. Yaratıcılığını kullanamadı. Bireysel girişimlerle de etkili olamadı. Sadece farkın artmaması için direnç gösterdi. Aslında tribünler sahanın içiyle fazla ilgili değildi. Onlar bir Beşiktaş bayramı yaratmışlardı. Ve bunun mutluluğunu doyasıya yaşıyorlardı. Çok renkli, çok sesli bir cümbüştü. Gurur veren örnek bir tablo oluşturdular.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla