Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2008, 15:33   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Büyük takım oyunculuğu!İsmail Er

Click the image to open in full size. BEŞİKTAŞ gibi 105 yıllık takım oyunculuğu her yönüyle kalite gerektirir. Bir takımda kaliteli oyuncu sayısı ne kadar fazla ise, sahaya yansıtılan oyunun rengi değişir. Kötü oynarken bile birinin ferdi yeteneği ile kazanma şansın yükselir.

Sezon başından bu yana savunmada İbrahim Toraman, orta alanda Serdar Özkan, forvette Holosko’dan başka büyük takım oyuncusu olmadığını avaz avaz bağırdım. Beşiktaş’ın farkı kadrodan bu üç oyuncuyu çıkarttığınızda daha iyi anlaşılır.

Kaliteli futbolcunun azlığında kaliteyi arttırmak ve ihtiyacı gidermek için 2 milyon Euro’ya alınan Gordon Schildenfeld’den, Türkiye İkinci Lig B Grubu’nda tahminen 45 tane futbolcu vardır. Bu da Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın ne kadar "çürük" oyuncu seçimi yaptığının önemli kanıtıdır. Başkan Demirören ve yönetim kurulu gelecek sezon için daha dikkatli davranmalı. İpleri eline almalı. Gordon, olayından ders çıkarmalı ve transfer yapmış olmak için oyuncu alınmamalı.

Alt yapıdan yetişen İbrahim Kaş, Bülent, Mehmet Sedef gibi oyunculara ne kadar haksızlık edilmiş olduğunu düşünmek gerek. Dün Holosko, Serdar Özkan, Tello, İbrahim Toraman gibi yetenekler olmasaydı ne gol, ne de futbol izlenirdi.

Çirkin olaylar

Güneyli futbolseverler o kadar futbola susamışlar ki, tribünlerde boş yer bırakmadılar. Güzel havanın ve gollerin atıldığı günün tek kötü olayı Bursasporlu taraftarların 5 Ocak Stadı’ndan polis korteji ile kovulmasıydı. Futbol ve spor fair play, dostluktur. Tüm bu kötülüklerin mimarı hiç şüphesiz iki hafta önce Beşiktaş’ı şikecilikle suçlayan eski yönetici Lemi Keskin’dir. Çirkin iftira ile iki büyük kulübü birbirine düşman eden Keskin’den adalet mutlaka hesap sormalı. Futbol sevgisi yüzünden tribüne Adana Demirspor forması giyerek giren yeşil beyazlı taraftarlara eziyet çekme, hakkı kimseye verilmez.

Maçın hakemi Bünyamin Gezer ilk yarı rezil bir yönetim gösterdi. Her pozisyona düdük çaldı. Holosko’ya gösterdiği kartta hatalıydı. Egemen’e kart göstermesi gerekirken hareketlerini teşvik etti...

Sezon başı yapılan yanlış transferlerin kurbanı olan Bursaspor’u ligde düşmekten kurtaran Samet Aybaba ve talebeleri rahatlık içinde çıktıkları siyah beyazlı takım önünde futboldan çok gelecek yılı düşünmeye başladıklarını gösterdiler. Aybaba, Beşiktaş’a karşı 15 yaşlarında İsmail Özgür’ü, Volkan Şen’i, Volkan Bekiroğlu’nu oynatıyor ve puan yerine oyuncu kazanmayı düşünüyorsa sonuç ne olursa olsun alkışlanmalı.
</B>
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla