Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2008, 18:46   #1
be$ikta$_tek_a$k
Dişi Kartal

be$ikta$_tek_a$k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon2 İNADINA DEMİRÖREN yazık

Evet, dün yaşananlar bu gün yaşananlar ne kadar aciz bir takım olduğumuzu üzülerek söylüyorum bizim rakibimiz Bursaspor ve biz Bursaspor takımını yendik diye seviniyoruz adanada istanbuldan otobüsle gelen taraftarlar İNADINA DEMİRÖREN 70 dk pankartı açıyorlar vay be biz sayın demirörenin değerini bilmiyoruz bakın sayın dememin tek nedeni Beşiktaş başkanı olmasıdır yoksa zere kadar sağım yok bakın kendi taraftarının saygısını yitiren insana başka takım taraftarı nasıl değer versin sözü geçsin Allah için bu sene bir tane maç gösterin bu maçta hakem bize karşı hata yapmadı diye bu sene Türkiye liglerinde en aciz en zayıf yönetime Beşiktaş takımının başında da ondan ne yumruk sadece bizim başımıza iniyor ve son hamle ben size günlerdir söylüyorum vestel maçında zere kadar istifa sesi çıkmayacak bakın forze sitesine artık sıkıyönetim ilan edildi protesto seslerini susturmaya çalışıyorlar aman istifa diye bağırmayın takım şampiyonluk yolunda bende diyorum Beşiktaş 4 sıradan yukarı çıkamayacak yani intertoto yazık sizler 2010 yılında bırakırmı sanıyorsunuz demirören zatı açıklamadımı ben 2010 yılında yine adayım neden bukadar açık konuşuyor çünkü 4.000 kişiyi kendi eleriyle kongre üyesi yaptılar bizi uyutuyorlar yazık çok yazık bizler şampiyonluk gitti diyemi isyan ediyoruz böylemi sanıyor insanlar hayır tüm değerlerimiz yok oldu Beşiktaşlı duruşu diye bir şey kaldımı insanlar Beşiktaş başkanı gel dimi ayağa kalkardı şimdi kimse yüzüne bakmıyor ben bile değer vermiyor kendi taraftarı saygı duymuyorsa başka takımlardan nasıl saygı beklersin benim artık ümidim tam biti dünkü maçtan sonra inadına demiröre pankartını açtılar ya ben anladım ki onlar için Beşiktaş yok yazık demek gerek değerlerini yok eden yitiren bir Beşiktaş var şimdi karşımızda.

Bana birisi açıklaya bilirmi onursal başkanımız süleymen sebenın ne suçu vardı küfürle gitti yazık biz kendi elerimizle yok ediyoruz ve o kadar ileri gidiyor ki insanlar Süleyman sebayı telefonla arayıp fulya hakında konuşma diye tehdit bile ediyorlar tabi burası babasının onlara aldığ çiftlik istediğini yapar bizim rakibimiz bursa hadi Beşiktaş bursasporu 3 0 yendi hadi eskort a çokalım biz büyük takımız 4 sıradayız yazık

yani özet yönetim çalışıyor ama oturdukları koltuğu korumak için

tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ.
be$ikta$_tek_a$k Ofline   Alıntı ile Cevapla