Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2008, 01:23   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fatih Tekke Beşiktaş'a

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Beşiktaş'ın bir süre önce Fatih Tekke ile görüşerek el sıkıştığı öğrenildi. Yıldız golcünün, menajer Sinan Engin'e "Siz kulübümle anlaşın, ben seve seve gelirim" dediği belirtildi

RUSYA'DA MUTSUZ
Fatih Tekke, Beşiktaş'a doğru! Rusya'nın Zenit takımında top koşturan Click the image to open in full size.milli futbolcumuz Tekke'nin bir süre önce Beşiktaşlı yöneticilerle görüşerek prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi. Zenit'te mutsuz günler geçiren ve teknik direktör Advocaat ile yıldızı barışmayan tecrübeli golcünün, yakın çevresindekilere "Ben ağustos ayını bekliyorum" dediği vurgulandı.

SAĞLAM İSTİYOR
Beşiktaş'ın, Zenit kulübüne Fatih Tekke'nin bonservis bedeli olan 7.5 milyon euro'yu ödeme garantisi verdiği de sızan bilgiler arasında yer alıyor. Fatih Tekke'yi menajer Sinan Engin ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın çok istedikleri ve başkan Yıldırım Demirören'e "Fatih Tekke'yi alırsak, orta sahamız ve hücum hattımız çok daha güçlenir" dedikleri öğrenildi.

FATiH TEKKE KiMDiR?
İsim: Fatih Tekke
Doğum tarihi: 9 Eylül 1977
Doğum yeri: Trabzon
Boy: 1.78 m
Kilo: 75 kg
Takma adı: Fatih Sultan Tekke
Mevki: Forvet
Oynadığı kulüp: Zenit
Forma no: 9
Sözleşme bitiş tarihi: 01.08.2010

Milli Takım kariyeri: (25 maç/12 gol)
Kişisel başarıları: 2007 Rusya Ligi Şampiyonluğu, 2004-2005 Turkcell Süper Lig Gol Kralı (31 gol), 2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu, A Milli Takım'ın tarihindeki 500. golünü attı. 2005 yılında 'Dünyada en çok gol atan ikinci futbolcu' ödülünü aldı.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline