Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2008, 02:20   #9
mbecerikli

mbecerikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ozgursum´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Demirören lehindeki böyle kampanya varsa destekleyicisi olurum!!! ya ben böyle yetiştirilmedim arkadaşlar biz de öyle başkanı büyüğü hakkında ileri geri konuşulmaz!! ayıp yani adam iki seçimdede seçilmiş onu değil onun karşısına çıkmayıp onun kazanmasını sağlayanları eleştirin!! Yıldırım Demirören kulübümüzün başkanı olduğu sürece onu destekelrim! bütün Beşiktaşlılar böyle yapsaydı bu durumda olmazdık!!!!
arkadasim biz de besiktasi iyi yonetemeyenlere karsi sesimizi cikarmama konusunda yetistirilmedik.yasimiz olmussa 37 vardir bir bildigimiz.bu baskanla bu yonetimle bu ruhsuz futbolcularla bu is yurumez.ve kimse bizden sagduyu falan beklemesin.bu yonetim bir bakkal dukkanini boyle isletseydi.batardi o dukkan.bankalara kredi faizi olurdu donlarina kadar haciz gelirdi.o yuzden beceriksizlige tahammulumuz kalmadi artik.isteyen tupcu ye destek olsun.bakin ne aci ki bir besiktasli olarak baskanimiza saygimiz kalmamis ona tupcu diye hitap ediyoruz.ona karsi icimizdeki saygi bittiyse eger baska soze gerek var mi.kim inadina demiroren diye pankart actiysa buradan diyorum ki onlara kendinizi 3-5 kurus icin satmayin.besiktasa yakisir sekilde davranin delikanli olun.vestel macinda yonetime tepki koymayanlari.ruhsuz futbolculara tepki vermeyenleri ben besiktasli saymiyorum bu benim gorusumdur.besiktas mazisi 3-5 yila dayanan bir belediye takimi degildir.hicbiri yokken biz vardik.biz ogrettik futbolu digerlerine.herkese selamlar.....