Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 08:20   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ankaragücü maçı için Uyarı

Beşiktaş-Bursaspor-Ankaragücü üçgeninde ortam geriliyor. Siyah-Beyazlı yönetim Ankara Valiliği'ne başvurup, geniş önlem alınmasını istedi.
29.4.2008



‘Ankara’da görüşürüz’
Bursaspor'un küme düştüğü 2003-2004 sezonunda Beşiktaş ile arasında başlayan gerilim, bu yıl tavan yaptı... Adana’da oynanan karşılaşmada 5 Ocak Stadı’na kaçak olarak girip, 16. dakikada Yeşil-Beyazlı bayrak açan Bursasporlu taraftarların, bu haftaki Ankaragücü-Beşiktaş maçında da boy gösterecekleri öğrenildi. “Ankara’da görüşürüz” diye tempo tutan Bursasporlular’ın olay çıkaracağını öğrenen Beşiktaş Kulübü, Ankara Valiliği’ni durumdan haberdar etti.
Geçen yıl olay çıkmıştı
Siyah-Beyazlı yönetim, kardeş kulüp olan Ankaragücü ve Bursasporlu taraftarların ortak hareket edip, maç öncesi ve sırasında provokasyona yönelik olaylar çıkaracağını öne sürdü. Beşiktaş, Ankara’da geniş önlem alınmasını istedi. Bilindiği gibi geçen sezonki Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasında da büyük olaylar yaşanmış, ev sahibi seyirciler sahaya girmeye çalışmış, birçok taraftar yaralanmıştı. Beşiktaş, gergin geçen maçı 1-0 kazanmıştı.
Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla