Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 10:21   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 1 Askerimiz Şehit!

Bingöl'ün Genç ilçesi Kavaklı köyü kırsalında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker ile 3 korucu da yaralandı. Çatışmada 2 terörist öldürüldü.
Şehit uzman çavuşun Kırıkkaleli Mustafa Uğurelli olduğu öğrenildi.

Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasında kalan Akdağlar mevkiinde 1 haftadan beri havadan ve karadan devam eden operasyonlar arasızlık devam ederken, dün devam eden çatışmanın devamında Kavaklı köyü kırsal kesiminde bir grup PKK'lıyla sıcak temas sağlandı.

Meydana gelen çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 uzman çavuş ile 3 korucu yaralandı.

Dün ve önceki gün aynı bölgede çıkan çatışmada 2 asker şehit olmuş, 3 korucu ise yaralanmıştı.

Vali açıklama yaptı

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Genç ilçesi Kavaklı köyü kırsalında güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama faaliyetleri sırasında bir grup teröristle sıcak temas sağlandığını söyledi.

Güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrısına teröristlerin ateşle karşılık verdiğini ifade eden Vali Balkanlıoğlu, "Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi, 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 astsubay ve 1 uzman çavuş ile 3 köy korucusu yaralandı" diye konuştu.

Bölgede teröristlere ait bir sığınakta bol miktarda yaşam malzemesi ele geçirildiğini de kaydeden Vali Balkanlıoğlu, "Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede sıcak takip devam ediyor. Bölgemizden terörün kökünü kazıyacağız" şeklinde konuştu.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla