Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 12:48   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adana seyircisi ŞEREF NASIR

Beşiktaş’ın cezası nedeniyle Adana’da oynadığı maç, Kara Kartallar’ın bu sıcak yöremizde ne kadar sevildiğini de gösterdi. Dolu tribünlerin şovu ve zeminin mükkemmelliği, konuştuğum bazı Beşiktaş yöneticilerini “bazı maçlarımızı burada mı oynasak” diye düşünmeye sevketti. Adanalılar’ın misafirperverliği bir tarafa, Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki gerginliği çözmek için yeterince çaba harcanmıyor. İki camia birbirine düşman olmuş. “İnadına Teksas Teksas” pankartıyla sahaya çıkan Bursasporlular tribünleri kışkırtmaya çalıştılar.
Geçen hafta da Rizespor maçı öncesi eski bir ihbarda bulunarak Beşiktaşlılar’ın onurunu zedelemişlerdi. Canlı olarak izlediğim tribün olaylarında kan dökülmemesi büyük bir şans. Havaalanında gözlerimin önünde cereyan eden ikinci bir olay ise beni daha çok üzdü. Alanın dışında takımlarını uğurlamak için gelen bir grup Beşiktaş taraftarının Bursasporlu futbolcularla pankarttan dolayı sürtüşmeleri ve alanın içine girilerek yumruklaşmalarının affedilmemesi lazım.
Havaalanındaki olaylara Sayın Yıldırım Demirören’in sakin müdahalesi, olayların büyümesini önledi. Dikkat ederseniz maç kritiğine geçmeden yazımın sonuna geldim.
Türk Sporu’nu yönetenlerin artık bu tatsız durumlara el atmaları gerekiyor. İş işten geçmeden...
Beşiktaş’ta bir Holosko var. Allah nazardan saklasın. Takımın diger oyuncularına değinmek istemiyorum.
Sezonun son haftalarında, vasat bir takım havası oluşmuş Beşiktaş’ta. Böyle seyirciyle her futbolcu coşar, ama önümüzdeki sezon Beşiktaş formasını taşıyabilecek futbolcular alınmalı. Beşiktaş’tan ayrılmak isteyen hiçbir oyuncuya kalması için teklif götürülmemeli.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla