Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 13:09   #1
sergen38
DiYaRıN KaRTaLı
 
sergen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'da Şifo krizi!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile Menajer Sinan Engin'in futbolcu arayışları sürerken, Başkan Yıldırım Demirören'in de transfer komitesi oluşturarak Mehmet Özdilek'i getirmek istemesi krize yol açtı.
29.4.2008



Lig Tv'nin haberine göre, Demirören'in siyah beyazlı takımın sembol isimlerinden olan Şifo Mehmet'i görevlendirmek istemesine Engin-Sağlam ikilisinin karşı çıktığı öğrenildi.

Özdilek'in ise kendisine teklif yapan Demirören'e "Kulübümde seve seve çalışırım. Ancak oluşturulacak komitenin başında olmalıyım ve izleyip de beğendiğimiz oyuncu alınmalı" dediği öğrenildi.

Kendisine yetki verilmesi halinde Beşiktaş'a yararlı olacak, kaliteli oyuncular transfer edileceğinin garantisini veren Mehmet Özdilek'in, "Ancak alınmasını istediğim herhangi bir futbolcu parasal konularda da uygun olmak kaydıyla alınmazsa görevi sürdürmem mümkün olmaz" diye konuştuğu belirtildi.

Başkan Yıldırım Demirören'in ise bu istekler üzerine hem yönetimle görüşmek, hem de düşünmek için süre istediği ifade edildi. Menajer Sinan Engin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise içinde eski futbolcu bulunan transfer komitesine karşı olduklarını bildirmişlerdi.

Futbolcu izlemek için gittiği Slovakya'dan bugün İstanbul'a dönen Menajer Sinan Engin, "Henüz istediğimiz özelliklere sahip oyuncu bulamadık. Arayışlarımız sürecek. Bu kez hata yapmak istemiyoruz. Onun için çok dikkatli davranacağız" dedi.
__________________

Click the image to open in full size.
sergen38 Ofline   Alıntı ile Cevapla