Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 15:26   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal’ın öfkesi büyük

Adana’da çıkan olaylar nedeniyle bir kez daha Disiplin Kurulu’na sevkedilen siyah-beyazlı kulüp, duruma tepki gösterdi. Yönetici Ertunç Soğancıoğlu, “Raporlara biz niye yazılıyoruz anlamak güç” dedi

Adana’da oynanan Beşiktaş - Bursaspor karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle her iki kulübün de ceza alma tehlikesi ile karşı karşıya kalmasına tepkiler büyüyor.
İki kulüp, gözlemcilerin raporları doğrultusunda PFDK’ye sevk edilirken, Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, “Bize verilen tarafsız saha cezası için; ‘Bu ceza her iki takımı da yakabilir. Bu ceza başka suç ve cezaları beraberinde getirir’ demiştim. Keşke haklı çıkmasaydım. Eğer Adana’daki maçtan dolayı da bize yeni bir ceza gelecekse ben artık söyleyecek birşey bulamıyorum” diye konuştu.

Bursa’dan Demirören’e taş
Mali işlerden sorumlu yönetici Ertunç Soğancıoğlu kendilerine henüz bir yazı gelmediğini belirterek, “Tribünlere giren Bursaspor taraftarlarının çıkardığı olaylar yüzünden biz niye raporlara yazılıyoruz onu anlamak çok güç. Biz Adana’da herhangi bir suç işlemedik. Bize henüz bir tebliğde bulunulmadı. Ligdeki son maçımız olan Vestel Manisaspor karşılaşmasını kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde oynamak istiyoruz. Umarım seyircisiz veya saha kapama cezası ile karşı karşıya kalmayız” dedi.
Öte yandan Bursaspor Yönetimi önceki gün Beşiktaş’a yaptığı suçlamalara dün de devam etti. Basın sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu “Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören hava alanındaki olayları kafede çayını yudumlayarak izlemiştir” açıklamasını yaptı.

Hasar 4 bin YTL
Beşiktaş ile Bursasspor arasında Adana’da yapılan maçta çıkan olaylarda 223 koltuğun kırıldığı saptandı. Gençlik ve Spor Adana İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi yaptığı açıklamada, olaylar sonrasında kuzey kale arkasındaki tribünlerde inceleme yaptıklarını söyledi. Maçın temsilcisi ve gözlemcisinin de bulunduğu incelemede yaklaşık 4 bin YTL’lik değeri bulunan 223 koltuğun kırıldığını saptadıklarını belirten Hadi, hazırladıkları tutanağı Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdiklerini bildirdi. (Milliyet)
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla