Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2008, 15:34   #5
sierra
Dişi Kartal
 
sierra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

şifo da ... unu çıkarmış benim dediğim adam kesin alınacak diye, oldu olcak takımı da sen kur ertuğrul antremanları izlesin tesislerde, olmaz o iş komite izliyecek beğenecek 3 seçenek sunacak hocaya ondan sonra hoca karar verir .

zaten bu saatten sonra komitelik iş mi kaldı allah aşkına maçlar bitti kimi izliycek komite kağat üstünden ertuğrul da karar veriyo euro 2008 i mi izliycek izlese nolcak euro da oynayan adama zaten para yetmiyo. Komite sene başında kurulacaktı türkiye, ingiltere, ispanya, italya....her bir komüte üyesi bir ülkeden her alan için oyuncu listesi çıkaracaktı ondan sonra transfer yapılacak alan nereyse listeden bak al böyle bitime 4 hafta kala dayı sinanı slovenyaya slovakyaya gönder dobroşka izlesin ohooo ondan sonra drpiçin g....ünü youtube da izler gordona 2 milyonu sayarsınız. komite sene içinde kurulur bütün sene hangi oyuncu napmış kimle kavga etmiş kumar mı oynamış, g...tünü mü açmış bunların hepsini yerinden takip eder ama nerde bizde bunu yapacak yönetim. Adamlar 20 yaşındaki oğlanı bedelsiz getafeye kaptırıyolar ondan sonra da bizi istemeyeni istemeyiz ayağı çekiyolar. arkadaşlar herkes anlasın artık beşiktaşlılık başkadır ama ne olursa olsun 20 yaşında adam beşiktaş aşkından geberse dahi ispanyaya gitme fırsatını tepmez , gidiyo diye de kimse çıkıp kaşın beşiktaşlılığını sorgulayamaz , engin bey kaşın kontratı bitiyoken nerelerdeymiş önce onun hesabını versin
sonuç olarak şifo mifo yaş iş bu sene yine transferi engin ertuğrul ve demirören yapar. DAha uzun bir süre de bu takımın forma satışı gs nin eziklerin 4 te birini bulamaz... yıllar geçti hala millet pascal sergen yazdırıyo formasına neden acaba?
__________________
___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__
___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___
___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__
sierra Ofline   Alıntı ile Cevapla