Gordon:Sinan Engin'i mahçup etmeyeceğim | | Beşiktaş'ta kendisinden bir türlü bekleneni veremeyen Gordon Schildenfeld iddialı açıklamarda bulundu Transferime ben de şaşırmıştım
Geçtiğimiz ocak ayında Beşiktaş'a transferinin kendisi için de sürpriz olduğunu belirten Gordon Schildenfeld, "Beşiktaş'a transfer olduğum gün çok mutlu olmuştum. Büyük bir takıma geldiğim için hala kendimi çok şanslı hissediyorum" dedi. Fenerbahçe maçı hala aklımdan çıkmadı
Şanssız maçlar kaybettikleri için Beşiktaş'ın şu anda ligin 4. sırasında olduğunu belirten Gordon, Son iki maçı kazanıp ligdeki durumumuzu göreceğiz. Son haftalarda kaybettiğimiz maçlar tüm takım olarak bizleri çok üzdü. Fenerbahçe karşılaşmasını nasıl kaybettik hala anlayamıyorum" yorumunda bulundu. Sinan Engin'e minnetarım
Kendisini Sinan Engin'in beğenerek transfer ettiğini belirten Gordon Schildenfeld, "O çok iyi bir menajer. Bana çok güveniyor. İlk transfer olduğum gün yılın transferini gerçekleştirdik' demişti. Bana güvenmesi beni çok hırslandırıyor. Sahaya çıkarken onun bana verdiği güvenle sahaya çıkıyorum. Gelecek sezon başarılı maçlar oynayıp Sinan Engin'e olan borcumu ödeyeceğim" dedi.
__________________ |