Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2008, 17:03   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaderin en acı tesadüfü

Durakta herşeyden habersiz servis bekleyen iki kız kardeş... Yerde bir ceset görüyorlar, yanına gittiklerinde ise...

Otobüsün ezdiği kişinin ablaları olduğunu gören iki kız kardeş göz yaşlarına boğuldu.

Kaza sabah saatlerinde Zeytinburnu Silivrikapı 10. Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 39 yaşındaki 2 çocuk annesi Çiğdem Birteksöz, Bakırköy'deki işine gitmek üzere yola çıktı.
Click the image to open in full size.
10. Yıl Caddesi üzerindeki Silivrikapı otobüs durağına doğru yürüyen Birteksöz, kendisine yeşil ışık yandığını görerek yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada iddiaya göre kırmızı ışıkta durmayan ve süratli olan Yılmaz Yağcı'nın kullandığı 34 TF 3835 plakalı halk otobüsü genç kadına süratli şekilde çarptı.

KARDEŞLERİN GÖRÜDÜĞÜ ACI TESADÜF

Birteksöz çarpmanın etkisiyle aracın altında kalıp 10 metre sürüklenirken, otobüs duramayarak önünde seyreden otomobile de çarptı. Kazanın ardından aracından inen otobüs sürücüsü ve muavin, feci şekilde parçalanan kadın için ambulans çağırdı. Kazanın olduğu duraktan servis minibüsüne binen ve olaydan habersiz olan Çiğdem Birteksöz'ün kız kardeşleri Nigar ve Sevinç Beşkardeşler ise, yerde yatan cesedin ablalarına ait olduğunu görünce şok geçirdi.

ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ

Acı tesadüfle kaldırıma çöküp uzun süre ağlayan kardeşleri, iş arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Kaza yerinin yakınında oturan ve olayı haber alan Birteksöz'ün annesi Saliha Beşkardeşler de fenalık geçirdi.

ŞOFÖRÜ BANA VERİN ELLERİMLE BOĞACAĞIM

Cesede yaklaştırılmayan ve ağıtlar yakan acılı anne, "Şoförü bana verin kendi ellerimle boğacağım. Kızımın iki çocuğu vardı şimdi onlar ne olacak?" diye ağladı. Acılı anne daha sonra kızları tarafından olay yerinden uzaklaştırılıp eve götürüldü. Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Yılmaz Yağcı soruları cevapsız bırakırken, muavin frenlerinin patladığını iddia etti.2 çocuk annesi olduğu ve Bakırköy'de bir konfeksiyon atölyesinde çalıştığı öğrenilen kadının cenazesi savcının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla