Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2008, 20:19   #1
unibjk
 
unibjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Neden Demirören İStifa Etmez ?

Herkeze iyi günler
Konuyu adminden İzin alarak açtım
Bİ kaç konuya Açıklık getirmek istiyorum Bilmeyen arkadaşlar için Şu an neden istifa edilmedigi Neden işin bu boyuta geldigiyle ilgili kendi bildigim kadarıyla

Öncelikle Sayın Yıldırım Demirörenin İstifa etmesi Şu an çok zor Bunun bir çok sebebi vardır.


1)Kongre üyeleri :Beşiktaş kongresinde şuan inanılmaz bir karışıklık vardır.Karışıklıgın sebepleri çok acıktır. Sayın demirören Başkan olmak üzereyken kendi tarafından bi hane toplayıp kendi parasıyla kongre üyesi yapmıştır.Neden mi ?Oy kapmak icin ve gelecek seçimde arkasını sağlamlaştırmak için.İçerde yani kongre üyesi tanıdıgım bir çok büyügüm abim vardır.Ve bana söyledikleri şu BEŞİKTAŞ JK kongre üyelerinin En az 1000 tanesi BEŞİKTAŞ JK hiçbir bağlantısı olmayıp Şu an BEŞİKTAŞ JK ilk 11 ini sayamıcak yetenege sahiptir.Ve bir çogu başka takımı tutmakla beraber demirören tarafından satın alınmış Gruptur.

2)DİVAN KURULU :BEŞİKTAŞ JK 'de şu an divan kurulu tamamen devre dışı bırakılmıştır.Neden mi ? Öncelikle sayın Hürser Tekinoktay la beraber divan kurulunun eli kolu sayın demirören tarafından bağlanmıştır.En ufak bi seste Beşiktaş DİVAN KURULU demirören tarafından Üsttede dedigim Gibi olası bi kongrede DİVAN KURULU 'nun tamamını indiricek yetenege ve Yetkiye sahiptir. Bu yuzden divan kurulu elinden olmadan susmak ve konusmamak zorundadır.Dolayısıyla Divan kurulunun Yıkma,Devrim gibi hakkı yoktur.

3)BEŞİKTAŞ JK YÖNETİMİ :Şu anda Şaka gibi ama gerçek olan birşey var ki;Beşiktaş JK bünyesinde Bulunan yönetici grubundan hiçbiri Şu anda ne görev yaptıgını bilmemekle beraber parayla oraya gelmiştir.Celal kolot,sinan engin vb. Kişisel 2-3 milyon dolar vererek Sağa sola BEŞİKTAŞ JK borcunu kapatarak Bırakın kongre üyesi olmayı Beşiktaş Yöneticisi olmuşlardır.Görünen Köy klavuz istemez.Hiç bir yöneticimiz malesef futbolcu,Teknik direktor vb Olaylardan anlamaktadır.Peki şuç onların mı ? Hayır Tek suç Sayın demirörenindir.Parayla yönetici olunmuyacagını Sayın Seba döneminde görmüştük.


Peki En büyük sorun ne ?
Sistem
BEŞİKTAŞ JK sistem sayın demirörenle beraber kaybolmakla beraber bütün değerlerini yitirmiştir.

Peki Muhalefet?
Muhalefet ne yapsın ki ?Sayın demirören kongre üyelerini satın almıştır ve kendisi hergün çıkıp Hodri meydan diye bögüre bögüre konusmaktadır. Olası bi kongrede Demirören büyük bi farkla tekrar Başkan olucaktır.Bunun önüne geçmek cok zor ancak yinede imkansız değildir.Satın alarak İçerdeki Kongre üyeleri sayesinde yine Kazanıcaktır.

Peki 2000 Kongre üyesi birleşip Demirörenin Başarısız Olduguna dair Beyanet verip indirebilir mi ?
Evet
Devrim !
Beşiktaş Jk devrim kesinlikle yapılmalıdır.Ve yönetim İndirilmelidir.
2000 kongre üyesi Başarısızdır İhbar ettigi Taktirde Yeni bi seçim yapılır.
Peki 2000 üye İhbar ettikten sonra Olası bi seçimde tekrar Satılmış Kongre üyeleri tarafından Başkan Olmucakmıdır ?
Evet
Ancak bi yol var ;
2000 kongre üyesinin İhbar etmesi ve KONGRE ÜYELERİNİN TAMAMEN İHRAÇ EDİLİP TEKRARDAN SEÇİLMESİ.
İşte belkide en büyük çözüm bu :
İHRAÇ:
BEŞİKTAŞ JK şu an divan kurulu ve muhalefet tarafından şu anda takip edilmektedir.
Ve hemen herkez Şu an kongre üyelerinin İhracını beklektedir.
Dedigim gibi sistem çok bozuk ve TEK YOL KONGRE ÜYELERİNİN İHRACIDIR.

Saygılarımla
Unibjk
unibjk Ofline   Alıntı ile Cevapla