Beşiktaş’ın milli futbolcusu, “Hakkımda çıkan ‘sakatım diyerek, bilinçli olarak oynamıyor’ iddiaları beni çok üzüyor. Ayrıca ayrılmak da istemiyorum” dedi
Sİyah-beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Gökhan Zan, ‘zan’ altında kaldığını söyledi. Sakatlıklardan dolayı son 2 sezondur yeterince forma giyemeyen milli stoper, hakkında çıkan söylentilerin kendisini çok üzdüğünü dile getirdi. Gökhan, “Sakatım diyerek oynamadığımı ve takımdan ayrılmak istediğim söyleniyor. Her iki iddia da gerçeği yansıtmıyor. Bu söylentiler siyah-beyazlı renklere gönül vermiş bir futbolcu olarak beni çok yaralıyor” dedi. AnkaragÜcÜ maçından sonra Gökhan Zan ile masaya oturacak olan Beşiktaş yönetiminin, futbolcuya gelecek sezon için bir miktarı garanti olmak üzere ve maç başına para teklif edeceği öğrenildi. Gökhan Zan’ın ise alacaklarının tamamını garanti olarak istemesi, siyah-beyazlı yönetimin kafasını karıştırdı. Yönetim, Gökhan Zan ile önümüzdeki günlerde masaya oturarak, futbolcunun parasını nasıl alacağı konusunu tam olarak netliğe kavuşturucak. Her iki tarafın anlaşamaması durumunda ise yollar ayrılacak. Bu durumda Gökhan’ın futbol hayatını İngiltere’de sürdürmesi bekleniyor.
__________________ |