Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2008, 20:46   #1
sergen38
DiYaRıN KaRTaLı
 
sergen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İnceman tamam

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istediği milli oyuncu ile anlaşma sağlandı. Siyah beyazlıların listesinde G.Birliği’nden Tuna Üzümcü, Oftaş’tan Giray, Büyükşehir Belediye’den Zeki, Sivassporlu Hayrettin yer alıyor.

Beşiktaş gelecek sezonun transferlerine şimdiden başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde yer alan yabancılar için başkan Yıldırım Demirören düğmeye basarken, takımda birçok oyuncunun gönderilmesi üzerine liste oldukça kabarık tutuldu. Ve ilk iş olarak Vestel Manisaspor'dan Uğur İncemen'la anlaşıldı. Genç oyuncu sezon bitiminde İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.

Cem Atan için pazarlık

Sağlam'ın listesinde, Gençlerbirliği'nden Tuna Üzümcü, Oftaş'tan Giray Kaçar, Büyükşehir Belediyespor'dan Zeki, Bursaspor'dan Egemen ve İsmail Özgür'ün yanısıra Sivassporlu Hayrettin yer alıyor. Ertuğrul Sağlam'ın yardımcısı Birol Berkem'ın ise Mattersburg'dan Cem Atan'ın alınması konusunda olumlu rapor verdiği ve bu oyuncunun Ali Tandoğan'a alternatif olacağı ileri sürüldü. Mattersburg'un 3 milyon Euro bonservis ücreti istemesi üzerine siyah beyazlı yöneticiler önümüzdeki hafta Avusturya'ya gidip indirim için pazarlık yapacak.

Menajer Sinan Engin'in ise Sparta Praglı Kadlec için görüşmelerin yapıldığını söyledi. Sağlam'ın ısrarla istediği bu oyuncunun bonservisinin 5 milyon Euro olması yüzlerin asılmasına neden oldu. Öte yandan yöneticiler gelecek sezon İnönü'nün yıkılacağı için maçları Kasımpaşa Stadı'nda oynayacaklarını söylediler. Bu arada D.Zagreb'li Modric 21 milyon Euro'ya Tottenham'a transfer oldu.
Click the image to open in full size.
__________________

Click the image to open in full size.
sergen38 Ofline