Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2008, 21:43   #1
gulcemal
Eagle dragging on Smoking
 
gulcemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Lucio son noktayı koydu

LUCIO SON NOKTAYI KOYDU Click the image to open in full size.
Berlin-Bundesliga ve UEFA Kupası'nda şampiyonluk kovalayan Bayern Münih'te, sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Brezilya'lı Milli defans oyuncusu Lucio, Münih'ten kesinlikle ayrılmayacağını söyleyerek dedikodulara son noktayı koydu.
29 yaşındaki futbolcu, Sport Bild Magazine'e yaptığı açıklamada, "Kararımı verdim. Ayrılmam için hiçbir sebep yok. Bayern'de kalacağım" dedi.
Bayern Münih kulübüyle mevcut sözleşmesi 2010 yılına kadar devam eden tecrübeli defans oyuncusunun, 20 Milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olacağı iddia ediliyordu.
Bayern Münih kulübü başkanı Karl-Heinz Rummenigge ise, geçtiğimiz günlerde Lucio'yla ilgili yaptığı açıklamasında, "Çok iyi bir oyuncu ve bu kalitedeki isimleri bırakmaya hiç niyetimiz yok. Ne şartla olursa olsun iznimizi alamayacak" demişti.
Bu sezon 23'ü lig olmak üzere toplam 41 maçta görev alan Brezilya'lı Milli futbolcu, 3 kez de fileleri havalandırmıştı.
Alman ekipte toplamda ise 111 Bundesliga maçında sahaya çıkan Lucio, 2006 yılının Ağustos ayında teknik direktör Dunga tarafından kaptanlık görevine getirildiği Brezilya Milli takım formasını ise 65 defa terletmiş ve 4 kez de gol sevinci yaşamıştı.
2000-2004 yılları arasında da Bundesliga'da Bayer Leverkusen forması giyen defans oyuncusu, Bayern Münih'te 2005 ve 2006 yıllarında lig şampiyonluğu yaşamıştı.
Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE
__________________
ATIN ÖMÜ ARPADAN
HADİ GELİN ARKADAN
YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK

gulcemal Ofline