Konu: Kalıcıyım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2008, 07:19   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kalıcıyım

Click the image to open in full size.Kalıcıyım
"En ufak baskıda pes edecek kadar zayıf bir kişiliğe asla sahip olmadım" "En zor günlerde dahi dimdik ayakta durduk. Tüm gücümüzle çalışacağız" "Mevcut durumdan ben de mutlu değilim ancak bu gerçeği değiştiremeyiz".


Fırsatları kaçırdık
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, içini BJK TV'ye döktü. Daha önce ellerine çok fırsat geçtiğini ancak bazı sorunlar nedeniyle bunu değerlendiremediklerini ifade eden Sağlam şöyle konuştu: "Mevcut durum bizi de memnun etmiyor ama gerçek bu. Tek düşüncemiz, kalan iki maçımızı da kazanmak."

Asla pes etmeyeceğim
Uzun yıllar hizmet etmek için Beşiktaş'a geldiğini belirten sağlam, "En ufak bir baskıya ya da sıkıntıya dayanamayıp pes edecek ve hedefleri kovalamayacak kadar zayıf bir kişiliğe sahip değilim. En zor günlerde bile dimdik ayakta durmasını bildik. Bize inanan ve güvenen insanlara bunun karşığını vereceğiz" dedi.

Camia bize güvensin
Sağlam şöyle devam etti: "Benim, Beşiktaş'taki görevim kesinlikle çok uzun sürecek. Bunu herkes böyle bilsin. Bazı değişimler yaşadık, sıkıntılar çektik. Şunu söyleyebilirim, çok güzel günler bizi bekliyor. Hakem hatalarının bizi nerelere götürdüğünü herkes gördü. Ama camiamız bize güvensin ve biraz sabırlı olsun."
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla