Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2008, 09:32   #6
be$ikta$_tek_a$k
Dişi Kartal
 
be$ikta$_tek_a$k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

BJK bir genel kurul, ona bağlı ilgili kurumlar ve tüzük adı verilen bir anayasaya sahip.
Tüzük''ten: OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı: Yönetim veya Denetleme Kurullarının gerekli gördüğü hallerde veya kulüp üyelerinden o yıl için Genel Kurula katılma hakkı olanlardan beşte birinin yazılı isteği üzerine yapılır.
Tüzüğün yeniden düzenlenmesi, maddelerin değiştirilmesi, tüzüğe yeni hükümler konulması, kulübün feshine karar verilmesi, yalnız olağanüstü toplantıda görüşülüp karara bağlanır. Ayrıca tüzük ve fesih toplantıları için özel çağrı yöntemi uygulanır.
Yukarıda açık ve net olarak gözükmekte ki Yıldırım Demiören''i bahşedilen veba salgını pozisyonunun aksine ne 2000 oy ne istifa çağrısı sadece Denetleme Kurulları istese bile olağanüstü kongreye gidebiliriz.
En son yönetimi mahkemeye veren 5 kişinin haklı isyanları ve gerek tribün gerek sanal-sosyal ortamlarda 4 senedir anlatılan her şikayeti bu yönetimden hesap olarak sorabiliriz!!!!!
Genel Kurul demek bir kulübün kalbi demektir.
Yıllarca kahvahane ve meyhanelerde hayat bulmuş olan kulüp ruhu, yeni tip Beşiktaşlılarsa sanal aleme sıkışmış ve yok olmuştur.

Genel Kurul ve yetkili organları görevini yapsa yönetimle ilgili bütün sorunlar kaynağında halledilir ve futbol takımı da üzerinde ki bu futbol dışı baskından kurtulur.
Futbolun evrensel doğruları bir tane.
Güçlü altyapı, güçlü taraftar organizasyonu ve lobicilik ve güçlü pazarlama departmanları.
Ben Beşiktaş taraftarı olarak rüştümü tüm dünyaya kanıtlamışken işimiz gücümü bırakıp, 20 yaşında ki çocuklarla Beşiktaş''ı kurtarma derdine düşmüşsem burada bir yanlış var.
Bu taraftarın en iyi yaptığı şey kendi gibi olmak ve takımını desteklemek(ti).
Ancak bu özelliğimizi GS ve FB hatta diğerlerine kaptırmak üzereyiz.
Onursal başkanımız, divan kurulu başkanımız ve divan kurulu üyeleri artık taşın altına ellerini sokup, mevcut yönetimden bağımsız olarak aktif hale gelmelidirler.
artık bu yönetim iflas etti harekete geçmenin zamanı
__________________

tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ.
be$ikta$_tek_a$k Ofline   Alıntı ile Cevapla