Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2008, 09:51   #1
be$ikta$_tek_a$k
Dişi Kartal
 
be$ikta$_tek_a$k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Gözden kaçan Yeni İnönü Stadı temel atma tarihi ötelendi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dostları Derneği'nin, Ataşehir'deki Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde düzenlediği "Sevilmek için sevmedik" konulu panele katıldı.
Dernek üyelerinin sorularını yanıtlayan Demirören, panelin konusuna vurgu yaparak, "Ben de sevilmek için değil, her yerde Beşiktaş'ın haklarını korumak için başkan oldum" dedi. Beşiktaş'ın her zaman birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirten Demirören, "Beşiktaş, birlik beraberlik içinde olmadığı sürece kalıcı başarılar yakalayamaz. Her mağlubiyetten sonra Beşiktaş'ta seçim havaları yaratırsak başarı gelmez. Birlik ve beraberlik içinde olursak da kimse önümüzde duramaz" diye konuştu.
Demirören, yapılması planlanan statla ilgili bir soruyu ise şöyle yanıtladı:
"Stada en geç Haziran'ın ikinci haftasında başlamak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Bu stada başladıktan sonra gelecek sezonki maçlarımızı Kasımpaşa Stadı'nda oynamak istiyoruz. Avrupa maçlarımızı da büyük ihtimalle Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız."

Görüldüğü gibi 19 Mayıs olarak ilan edilen stad başlama tarihi şimdiden Haizran ayının ikinci haftası olarak bizzat Sayın Yıldırım Demirören'in ağzından alınmıştır. Ötelemeler başladı hayırlı olsun....
__________________

tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ.
be$ikta$_tek_a$k Ofline   Alıntı ile Cevapla