Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2008, 11:22   #1
izmir_carsi_ali
 
izmir_carsi_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Engin'in yerine Şifo mu geliyor!!!

Başkan Yıldırım Demirören’in Transfer Komitesi’ne Siyah-Beyazlı takımın eski kaptanı Mehmet Özdilek’i getirmek istemesi; camiada “Şifo Mehmet Beşiktaş’a menajer olacak” söylentilerinin doğmasına yol açtı. Akşam Gazetesi'nden Nurettin Ercan'ın özel haberi:
Click the image to open in full size.


Siyah-Beyazlı kulislerde Şifo'nun Transfer Komitesi'ne gelmesiyle görev alanı daralan Sinan Engin'in sezon sonunda istifa edeceği, Başkan Demirören'in de Engin'in yerine Mehmet Özdilek'i menajer olarak takımın başına getireceği senaryoları üretiliyor.

CAMİA BASKISI

DEMİRÖREN'in menajerlik teklifi üzerine Şifo Mehmet'in tam yetki istediği de öne sürüldü. Demirören'in Beşiktaş'ın eski kaptanı ve sembol isimlerinden olan Şifo Mehmet'i Transfer Komitesi'nde görevlendirmek istemesi ve yeni sezonda transferlerin Şifo Mehmet'ten sorulacak olması bu söylentileri güçlendiriyor. "Yeni sezonda transferi ben yapacağım, nasıl transfer yaptığımı da herkes görecek" diyecek kadar iddialı açıklamalar yapan Sinan Engin ise Şifo Mehmet'in Transfer Komitesi'ne girmesine ve görev alanının daraltılmasına karşı çıktığı da öğrenildi. Başkan Demirören'e Şifo Mehmet'in Sinan Engin'in yerine menajerliğe getirilmesi için camianın ileri gelenlerinden baskı geldiği ve Başkan'ın bu taleplere sıcak baktığı da iddialar arasında yer alıyor.

Nurettin ERCAN-Akşam
__________________
BİZ BU TAKIMI KARŞILIKSIZ SEVDİK....



35 BJK 1903
izmir_carsi_ali Ofline   Alıntı ile Cevapla