Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2008, 17:58   #1
charls
 
charls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon8 inceman yalan

Manisa'dan yalanlama


Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, oyuncuları Uğur İnceman'ın transferine ilişkin haberlerin asılsız olduğunu söyledi.



Yaralı, Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Nike Premier Cup Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda ikinci olan Vestel Manisaspor Yıldız Takımı için düzenlenen ödül töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, Uğur İnceman'ın Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki iddianın gerçek dışı olduğunu kaydetti.
Kenan Yaralı, şöyle dedi:

"Futbolcumuz ile görüştük, böyle bir olay yok. Haber, menajerler ve birtakım kulüpler tarafından çıkartılmış olabilir. Beşiktaş'ın bize teklifi yok. Ben kendim bizzat Yıldırım Demirören ile görüştüm. Böyle bir konudan haberi olmadığını söyledi. Ligde kalma şansımız matematiksel olarak sürüyor. Bu tür haberlerin çıkarılmasını doğru bulmuyorum."
Ligde kalan iki haftayı da değerlendiren Yaralı, "Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarında 3'er puan almak haricinde alternatifimiz yok. Rakiplerimizin de puan almaması gerekiyor, böylelikle averajla ligde kalabiliriz" dedi.
Törende teknik Direktör Kazım Akgün ve yardımcı antrenör Murat Aslan'ın çalıştırdığı Türkiye ikincisi olan Vestel Manisaspor Yıldız Takımı'na altın hediye edildi.


__________________
charls Ofline