Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2008, 07:12   #1
be$ikta$_tek_a$k
Dişi Kartal
 
be$ikta$_tek_a$k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın 20 akil insanı göreve!

Geçtiğimiz yıl İstanbul Üniversitesi Rektörü seçkin dostum Prof.Dr. Mesut Parlak, "Beşiktaş'ın 40 akil insanını" bir araya getirmişti. Bunu yapmasındaki amaç şuydu; Beşiktaş'ı çok kötü yöneten başkan Yıldırım Demirören'erehberlik yapmak. Yani yol göstermek. Beşiktaş'ın 40 akil insanı Beşiktaş için üstlerine düşen görevi yaptı. Ama başkan Demirören o toplantıdan çıkan mesajları değerlendiremedi.
Maalesef Beşiktaş şimdi şu noktaya geldi düğümlendi;
A-Toplumda çok büyük saygınlığı olan Beşiktaş insanların gözündeki o büyük sempatisini yitirdi. Artık çocuklar Beşiktaşlı olmuyor. Olanlar da...
B-Beşiktaş şu an Türkiye'nin borç batağına saplanmış ve kurtulmakiçin mal varlıklarını elden çıkarmakla karşı karşıya kalan bir kulübühaline geldi.
C-Toplumun başkan Yıldırım Demirören'e güveni yok. Menajer SinanEngin'e güveni hiç yok. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam konusundaise müthiş bir görüş ayrılığı yaşanıyor.

BİR TOPLANTI DAHA
Sevgili Mesut Parlak hoca ile gelinen bu noktayı değerlendirdik. Mesut hocason kez Beşiktaş'ın 20 akil insanı (Eski başkanlar, divan başkanlarıve seçkin genel kurul üyeleri) ile bir toplantı daha yapacak. Burada amaç Demirören yönetimini kurtarmak değil. Tek amaç Beşiktaş'ıDemirören'den kurtarmak. Başka çözüm de kalmadı.
Bu soru baba Demirören'e!

Habertürk'de Erdoğan Aktaş'ın yönettiği Basın Kulübü'nde Fatih Altaylı şunu dedi: " Erdoğan Demirören neden oğlu Yıldırım Demirören'eşirketlerini yönettirmiyor? "
İşte Beşiktaş'ta 4 yılın sorusu buydu. Sorunun bir başka düşündürücü noktası da şuydu: " Babasının şirketini yönetemeyen biri nasıl olur da halkıntakımı Beşiktaş'ı yönetiyor? "
Elbette baba-oğul arasına girmek gibi bir niyetim yoktur. Ama Beşiktaş'ınmilyonlarca doları çöp kutusuna atılıyorsa, Beşiktaş'ın geleceğiipotek altına alınıyorsa benim de iki çift lafım olur: Babanı da al git!Oğlunu da al git!
MESAJ : Beşiktaşlılar Başkan Yıldırım Demirören'e, " Git, gidemezsengönderilirsin " diyor. Yıldırım Demirören ise " Ben sevilmek için gelmedimki " diyor.
Lütfen söyleyin, sevilmeyen başkan, başkan olur mu? O zaman sorarlar,bu koltuk hırsı neden ve niçin?
KAZIM KANAT
Click the image to open in full size.
__________________

tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ.
be$ikta$_tek_a$k Ofline   Alıntı ile Cevapla