Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray'ın Türk futbolu için güzel birlik örneği gösterdiğini ve Beşiktaş camiasının da örnek alması gerektiğini söyledi. Galatasaray camiasının takımın en kötü günlerinden bile birlik ve beraberlik içinde hareket ederek herkese ne kadar güçlü bir yapıya sahip olduklarını gösterdiğini belirten Yıldırım Demirören, “Galatasaray camiası takımın en kötü günlerinde bile futbolcu ve yönetimin yanında oldu. Teknik direktörsüz ve bir çok futbolcusu sakat olmasına rağmen, şu an şampiyonluğun en büyük adayı konumundalar. Bizde ise bir yenilgi ile hemen başkan ve yönetimin istifası ile kongre sesleri yükseliyor. Bu tür şeyler Beşiktaş'a zarar veriyor. Beşiktaş camiası olarak artık bu bölünmüşlüğe bir son vermeliyiz. Birlik ve beraberlik içinde olursak önümüzde hiçbir engel kalmaz. Beşiktaş'ta isteyen başkan adayı olabilir. Ama bir tek seçim tarihinde bu adayların çıkması gerekir. Bunun dışında çıkmak Beşiktaş'a zarar verir. Bunlar Beşiktaşlı duruşuna yakışmaz” dedi. TRANSFER BOMBALARI YAKINDA Bu sezonu en iyi yerde bitirerek Avrupa kupalarına katılmayı da hedeflediklerini belirten Demirören, 'Hedefimiz Şampiyonlar Ligi, en kötü ihtimalle de UEFA Kupası'na katılmak' dedi. Bu sezon hakem hataları olmaması halinde puan farkıyla şampiyonluğu gögüsleyen takımın Beşiktaş olacağını da kaydeden başkan Demirören, 'Beşiktaş şu anda haketmediği bir yerde. Ama bize göre gönüllerin şampiyonu Beşiktaş'tır' şeklinde konuştu. Siyah-beyazlı taraftarların her sezon olduğu gibi yeni sezonda da kendilerinden çok şey beklediğini belirten Yıldırım Demirören, 'Kimse merak etmesin. Takımımıza yararlı olacak ve taraftarlarımızın beklentilere uygun transferler yapacağız. Bu konuda teknik heyet ve yönetim olarak acele karar vermeden, çok ince eleyip sık düşünüyoruz. İzlediğimiz ve görüştüğümüz bazı isimler var. Camiamız biraz daha sabırlı olsun. Lig bitince transfer bombalarını bir bir patlatacağız ve 4 yıldır özlediğimiz şampiyonluğa gelecek sezon kavuşacağız' diye konuştu. ben bu sözleri 4 yıldır duyuyorum |