Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2008, 11:34   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kritik hafta öncesi iki kritik buluşma

Sivas Başkanı Kadıköy'de, Adnan Polat ise Federasyon Başkanı ile görüştü
G.Saray ile maçı olan Sivas’ın başkanı Mecnun Odyakmaz, önceki gün F.Bahçe kulübüne gitti. Sivas başkanı ‘Serkan Acar ile görüştüm’ dedi.
G.SARAY ile pazar günü şampiyonluğun kaderini belirleyecek maça çıkacak Sivasspor’un başkanı Mecnun Odyakmaz’ın, önceki gün F.Bahçe Kulübü’nü ziyareti gündeme bir ‘bomba’ gibi düştü. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ’başbaşa’ görüşme yaptığı ileri sürülen Odyakmaz’ın, bu toplantı sırasında neler konuştuğu, kamuoyunda büyük merak yarattı.
‘ADAMLIĞIM BELLİ’
SİVASSPOR Başkanı Mecnun Odyakmaz, dün yaptığı açıklamada, F.Bahçe Kulübü’ne gittiğini doğrulayarak şunları söyledi: “Aziz Yıldırım ile görüştüğüm iddia ediliyor. Evet F.Bahçe Kulübü’ne gittim. Bu doğrudur. Ama orada kesinlikle Aziz Yıldırım ile bir görüşmem olmadı. Ben zaten F.Bahçeliyim ve sık sık da kulübe giderim. Benim nasıl bir adam olduğumu da herkes bilir. Dün (önceki) gece de kulübe gittiğimde Aziz Yıldırım’la değil, kulüp müdürü Serkan Acar ile görüştüm. Ben şu anda F.Bahçe’yi düşünecek durumda değilim. Hafta sonu almak zorunda olduğumuz 3 puan’ın peşindeyiz. Sivas’ın menfaatleri herşeyden önemlidir. Kimse komplo teorisi üretmesin.”
Gizli toplantı yok’
Futbol Federasyonu, Başkan Hasan Doğan’ın, Adnan Polat’la gizlice değil, rutin bir görüşme yaptığını açıkladı

Futbol Federasyonu, Başkan Hasan Doğan’ın, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile önceki akşam yaptığı görüşmenin gizli olmadığını bildirdi.
“TFF’nin kapısı tüm kulüplerimize açık” başlığıyla yapılan açıklamada, “Daha önce de Hasan Doğan ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan Sayın Adnan Polat, 30 Nisan Çarşamba günü rutin ziyaretlerden birini gerçekleştirmiştir. Bu görüşmede sözü edilen konular gündeme gelmemiştir. Futbolun çeşitli sorunlarının görüşülüp tartışıldığı bu ziyaretleri, bir giz perdesi ile sarmalayarak farklı bir mecraya çekmek, kafa karıştırmanın ötesinde hiçbir amaca hizmet etmemektedir. Futbol Federasyonu, futbol ailesinin kendi evidir ve bu tür görüşmeler bundan sonra da gerçekleştirilecektir” ifadeleri kullanıldı
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla