Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2008, 14:12   #1
pasadena_1903
Guest
 
pasadena_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demirören:"Biliyorum, yürekleriniz isyanla dolu"

"BİLİYORUM, YÜREKLERİNİZ İSYANLA DOLU" Click the image to open in full size.Haberi yazdırın02 Mayıs 2008 13:40Click the image to open in full size.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Turkcell Süper Lig'de bu sezon haksız puan kayıplarıyla şampiyonluğun ellerinden alındığını iddia etti.

Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin mayıs sayısında yer alan yazısında, haksızlıklara karşı isyan etti.

Beşiktaşlılara seslenen başkan Demirören, ''Biliyorum. Yürekleriniz bu sezon yaşadığınız haksızlıklara karşı isyanla dolu. Nasıl olmasın ki?'' derken, şunları kaydetti:

''Bir sezon verilen mücadele, sahada akıtılan ter, çalınan acımasız düdüklerle yok edildi, emekler hiçe sayıldı. Kulübümüz üzerinde oynanan oyunlarla, haftalar önce kazanılacak şampiyonluk adeta gasp edilerek elimizden alındı. Beşiktaşımızın ligin en çok hakem hatası yaşayan takımı olduğu, rakiplerimizin bile itiraf etmek zorunda kaldıkları bir gerçek olarak 2007-2008 sezonuna damgasını vurdu. Hepimiz asıl şampiyonun Beşiktaş olduğunu biliyoruz.''

Bunun uğradıkları ilk haksızlık olmadığını iddia eden Yıldırım Demirören, daha sonra şu ifadeleri kullandı:

''Bu üzerimize oynanan ilk oyun, bu elimizden alınan ilk şampiyonluk değil. Bu haksızlıklara karşı duruşumuz ve mücadelemiz sonsuza kadar sürecek. Hedefimiz her zaman lekesiz, şerefini onurla taşıyacağımız şampiyonluklar olacak. Bu mücadelemizde gücümüzü, ilkelerinden asla vazgeçemeyeceğimiz Beşiktaşlılık duruşundan alacağız. Gücümüzü bu duruşundan ödün vermeyen siz büyük Beşiktaşlılardan alacağız. Gücümüzü birbirimizden alacağız. Gün kişisel kavgaların, gün kişisel beklentilerin günü değildir. Gün, dayanışma günüdür. Gün, birlik beraberlik günüdür. Gün, hep beraber Beşiktaş'ın haklarını savunma günüdür.''

Beşiktaş için daha yapılacak çok iş, varılacak çok hedef olduğunu kaydeden Demirören, ''Tüm camiamız çok iyi bilmektedir ki, Beşiktaşlının birlik olduğu zaman bozamayacağı oyun, kazanamayacağı mücadele yoktur. Davalar, davaya inananlarla kazanılır'' diyerek sözlerini tamamladı.
  Alıntı ile Cevapla