Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2008, 09:32   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartal'ın yeni planı

Click the image to open in full size.

Yeni sezon için kolları sıvayan Beşiktaş, yabancı transferindeki politikasını belirledi.
3.5.2008



Yurtdışından 4 yıldız oyuncu alınacak. Bobo’yla yollar ayrılacak. Savunma üç isimle güçlendirilecek, Cisse’ye alternatif bir futbolcu Siyah-Beyazlı formayı giyecek.
Kaynağın ismi: Bobo
Bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, gelecek yılın kadrosunu kurmak için ince eleyip, sık dokuyor. Avrupa takımlarından gelen teklif sonrasında gözle görülür bir düşüş yaşayan Bobo’yla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Rus ekiplerinin teklifine sıcak bakmayan Brezilyalı yıldız, futbol yaşamını Fransa’da sürdürmek istiyor. Bobo’dan gelecek yaklaşık 10 milyon Euro’luk gelir, tamamen transfere aktarılacak ve kadro güçlendirilecek.
Sekiz yabancı olacak
Savunmada bu sezonki sıkıntıları tekrar yaşamak istemeyen Beşiktaş, defansın ortasına iki yabancı oyuncu transfer edecek. Defansın solunda bu sezon bekleneni veremeyen İbrahim Üzülmez’in yerine de bir yabancı alınması planlanıyor. Edouard Cisse’nin yokluğunda kabus gören Siyah-Beyazlılar, Fransız yıldıza da bir alternatif istiyor. Alınacak dört oyuncunun yanında, Holosko, Delgado, Tello ve Cisse’yle Kartal’ın yeni sezonda sekiz yabancısı olacak.
Majstroviç gündemde
Bu arada Siyah-Beyazlılar’ın gündemine sürpriz bir isim geldi: Majstroviç... Trabzonspor’un da transfer listesinde bulunan İsveçli futbolcuyu tekrar gündemine alan Beşiktaş, tecrübeli futbolcu için temaslara başladı. Öte yandan Beşiktaş ile Trabzonspor, Oftaşlı Giray Kaçar için de karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibinin, Oftaş’a nakit para önermesi üzerine, takas formülü üzerinde duran Kara Kartallar zor durumda kaldı.
Skyblues Ofline