Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2008, 14:46   #1
sergen38
DiYaRıN KaRTaLı
 
sergen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam'ın gözü Emir Gökçe'de

Beşiktaşımız, Süper Lig'in 33. haftasında pazar günü oynayacağı Ankaragücü maçı öncesi forvet hakkında sıkıntı yaşıyor. Sarı kart cezalısı olan Holosko'nun forma giyemeyeceği mücadelede, sağ dizinde kemik ödemi sakatlığı bulunan Bobo'nun da kadroda yer almadığı açıklandı. Ayrıca U-17 Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası için Antalya'da bulunan Batuhan da izin alınamadığı gerekçesiyle Milli Takım kadrosunda yer alacak ve Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek.
Hafta başından bu yana yine sakatlığı sebebiyle çalışmalara katılamayan Nobre'nin dünkü antrenmanda da yer almasına rağmen tam olarak hazır olmaması Ertuğrul Sağlam'ı zor durumda bıraktı. Genç teknik adam, bu şartlarda yönetim kurulundan, PAF takımda oynayan 18 yaşındaki Emir Gökçe'nin frofesyonel lisansının alınması için istekte bulundu. Siyah beyazlı kulüp çalışanları bu son dakika isteğini gerçekleştirmek için dün mesainin bitmesine dakikalar kala başvuruda bulundu. Son anda yetişen lisans ile beraber Emir Gökçe'nin maç kadrosuna alındığı ve 39 numaralı forma ile yarın büyük olasılıkla ilk kez siyah beyazlı A takım formasını giyeceği öğrenildi.
Bu arada Beşiktaş, Ankaragücü maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Nobre takımla çalışmalara başlarken, siyah beyazlı takım Bobo dışında tam kadro idman yaptı. Kulüp doktorları, Bobo'nun Ankaragücü'ne karşı forma giyemeyeceğini belirttiler.
Siyah beyazlı takım, toplu ısınmanın ardından 5'e 2 pas çalıştı. Daha sonra teknik direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncuları 3'er kişilik takımlara ayırarak ayak tenisi oynattı.
Beşiktaş, bugün saat 11.00'de yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve saat 17.20'de özel bir uçakla Ankara'ya gidecek.
__________________

Click the image to open in full size.
sergen38 Ofline   Alıntı ile Cevapla