Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2008, 15:46   #1
1903_
Ölüm-Yaşam
 
1903_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kaldı 90 dakika: 4-1

Ada'da Manchester United şampiyonluğa koşuyor! Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı eleyerek Moskova biletini cebine koyan Manchestere United, Premier Lig'de West Ham United'ı 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Manchester United'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 3. ve 24. dakikasında Cristiano Ronaldo, 26. dakikada Carlos Tevez, 59. dakikada Michael Carrick'ten geldi. Manchester United'da Luis Nani, mücadelenin 37. dakikasında Lucas Neil'a kafa attığı gerekçesiyle hakem Mike Riley tarafından kırmızı kart ile oyun dışına yollandı. Öte yandan Manchester United'ın Portekizli süperstarı Ronaldo, İngiltere Premier Lig'deki gol sayısını 31'e çıkarttı. Ronaldo, bu sezon toplamda 41 gole imzasını atarak şimdiden Manchester United tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
Geçen hafta Chelsea'ye 2-1 mağlup olmasına rağmen hala ikili averaj ve genel averajda rakibine üstün durumda bulunan Manchester United, Premier Lig'de puanını 84'e yükseltti. 2006 yılından bu yana West Ham United'ı yenemeyen Manchester United bu sezon rakibini 3-1 mağlup ederek makus talihini de yenmeyi başardı.
Bu karşılaşmanın ardından İngiltere Premier Lig'de tüm gözler Chelsea'nin, pazartesi günü Newcastle United ile deplasmanda oynayacağı maça çevrildi. Chelsea, Newcastle United'a yenilirse, Manchester United Premier Lig'in bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Chelsea, Newcastle United'ı mağlup etmeyi başarırsa şampiyonluk mücadelesi son haftaya kalacak.
İngiltere Premier Lig'de son maçlarında ise Manchester United, Wigan ile deplasmanda, Chelsea ise 82 maçtır mağlubiyet yüzü görmediği Stamford Bridge'de kümede kalma mücadelesi veren Bolton'u ağırlayacak.

03.05.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com
__________________
Click the image to open in full size.
1903_ Ofline   Alıntı ile Cevapla