Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2008, 03:32   #1
varada

varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teklif gelirse beşiktaşa dönerim tümer metin

Türk Futbolunun yıldız oyuncusu Tümer Metin AKŞAM'ın sorularını yanıtladı

Tümer Metin.. Raket gibi kullandığı sol ayağının yanı sıra farkı, duruşu ve söylemlerinden de kaynaklanıyor. Her konuda söyleyecek sözü olan biri.. Fenerbahçe’yle başladığı sezonu Yunanistan’ın Larissa takımında bitirdi. Başarılı da oldu. Şu sıralar Avrupa Futbol Şampiyonası’nın heyecanını yaşıyor. Kendisiyle uzun bir röportaj yaptık.. Biz sorduk o yanıtladı:

Larissa’daki hayatın nasıldı? Neler yaşadın?

- Çok büyük bir deneyim oldu benim için. Bildiğimi sandığım yabancı dilim için gayet faydalı oldu. Son 10 hafta istatistik olarak çok keyifli oldu benim için. Gittiğimde takım 13. idi son hafta 6. bitirdik ligi, ikili averajla Play-Off’u kaçırdık. Son 10 haftaki çıkışla Play-off oynayabilsek eminim UEFA’ya katılırdık.

Bir teklif gelse gider misin Beşiktaş’a?

- (İki saniyelik bir sessizlik) Giderim..Yani giderim. Benim kırgınlığım yok, giderim.

Peki profesyonel futbolcu olduğun için mi yoksa gönül bağın olduğu için mi?

- Ben çocukluğumda Beşiktaş’ı tutuyordum, bunu her yerde söyledim. Çocukken tuttuğum takımla 100. yılında şampiyonluk yaşadım. Kaptan olarak sahaya çıktığım maçlar oldu. Daha sonra Fenerbahçe’yle 100. yılında şampiyonluk yaşadım. O da keyifliydi. Ben işimi iyi yaptığıma inanıyorum. Giydiğim formanın hakkını verdiğime inanıyorum. Benim için birinci kriter budur.
varada Ofline