Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2008, 14:31   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın 20 akil insanı göreve! Kazım Kanat

Geçtiğimiz yıl İstanbul Üniversitesi Rektörü seçkin dostum Prof.Dr. Mesut Parlak, "Beşiktaş'ın 40 akil insanını" bir araya getirmişti. Bunu yapmasındaki amaç şuydu; Beşiktaş'ı çok kötü yöneten başkan Yıldırım Demirören'e rehberlik yapmak. Yani yol göstermek. Beşiktaş'ın 40 akil insanı Beşiktaş için üstlerine düşen görevi yaptı. Ama başkan Demirören o toplantıdan çıkan mesajları değerlendiremedi.
Maalesef Beşiktaş şimdi şu noktaya geldi düğümlendi;
A-Toplumda çok büyük saygınlığı olan Beşiktaş insanların gözündeki o büyük sempatisini yitirdi. Artık çocuklar Beşiktaşlı olmuyor. Olanlar da...
B-Beşiktaş şu an Türkiye'nin borç batağına saplanmış ve kurtulmak için mal varlıklarını elden çıkarmakla karşı karşıya kalan bir kulübü haline geldi.
C-Toplumun başkan Yıldırım Demirören'e güveni yok. Menajer Sinan Engin'e güveni hiç yok. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam konusunda ise müthiş bir görüş ayrılığı yaşanıyor.

BİR TOPLANTI DAHA
Sevgili Mesut Parlak hoca ile gelinen bu noktayı değerlendirdik. Mesut hoca son kez Beşiktaş'ın 20 akil insanı (Eski başkanlar, divan başkanları ve seçkin genel kurul üyeleri) ile bir toplantı daha yapacak. Burada amaç Demirören yönetimini kurtarmak değil. Tek amaç Beşiktaş'ı Demirören'den kurtarmak. Başka çözüm de kalmadı.
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla