Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2008, 09:33   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Emir'iniz olur Yemen Ekşioğlu

Evet, menacerlerin kazığıyla değil alt yapının çocuklarıyla bu hale gelindi. Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Aydın, Batuhan, Mehmet Sedef ve dün de Emir. Bütçeyi sarsan, kulübün içinden çıkmayan menacerler mi kulübe daha faydalı, yoksa bu çocukları yetiştiren hocalar mı? Yeter artık! Kovun bunları içinizden. Nevzat Demir’de her odada cirit atıyorlar. Ankara’da çok önemli bir galibiyet alındı. Bakın sahaya giremiyoruz, dün de sahaya giremedik. Gözler sahada kulaklar Sivas ve İstanbul’da. Böyle mi olmalıydı? Sebep olanlar şimdi kına yaksın. Başta düdükler ve sonra da bahsettiğim menacerler.
Yunus Yıldırım aynı dakikada, aynı bölgede yardımcısına uymadı, Hüseyin Göçek, Alex Taşçıoğlu’na uydu, penaltıydı; verdi. Halis Özkahya, Sivas’ta Holosko’nun golünü yedi, üstelik sarı kart ve bakın bugünkü gelinen noktada, Beşiktaş en azından UEFA vizesini alması gerekirken İnter Toto içinde.
Patlardım bunları söylemesem. Çünkü bu sezon 101. yılda daha kötü tokat yedi Beşiktaş. Ligin altında düğün var, yukarısında düğüm olarak düşünsek de lig bitti.
İsterseniz biraz sahanın içine gireyim. O da zeminin müsade ettiği bölümlere. 19 Mayıs Stadı karda bir dert, yağmurda bir dert. Suçlu zemin mi? Ama bir takımın orta sahası topun sibobunu bu kadar ararsa tabii ki bu kadar da top kaybı olur. Her şeye rağmen benim evlatlarım olarak nitelendirdiğim aileleri kadar sahada olduklarında sevindiğim Serdar Özkan, Aydın Karabulut ve İbrahim Kaş dün Beşiktaş’ın İbrahim Toraman’la birlikte karşılaşmanın kilit isimlerindendi. Helal olsun bu Nobre’ye. Gol atmasın ama verdiği mücadele alkışların en büyüğünü hak etti.
Ankaragücü taraftarına; Yeter artık! İstiklal Marşı’nda bile küfür ediyorsunuz. Ancak bunu bütün Ankaralılar’a mal etmemek lazım. Bir grup var ki onları Allah ıslah etsin. Akıllılarına da, tepki koyanlara da helal olsun. Pegasus bunlardan bir bölümü, aferin onlara.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla