Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2008, 09:44   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ha gayret 1 maç kaldı! Adem Yılmaz

Özellikle son bir hafta içerisinde yaşanan futbol heyecanından en az pay alan Beşiktaş taraftarı, her zaman hınca hınç doldurduğu Ankara 19 Mayıs Stadı tribünlerini bu defa boş bıraktı.

Çok ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada Beşiktaş; Holosko, Bobo ve Batuhan'ın yokluğu nedeniyle Nobre ile tek forvet oynamak mecburiyetinde kaldı. Durum böyle olunca da Karakartal gol yollarında bir hayli zorlandı. Koskoca ilk yarı boyunca, Cisse'nin çizgiden çıkartılan topunun dışında doğru dürüst gol pozisyonu oluşmadı.

Serdar Özkan'ın düşürülmesiyle kazanılan tartışmalı penaltı da olmasa maç başladığı gibi golsüz bitebilirdi. Son iki haftaya girilmesi ve alınacak 6 puanla belki de kaybedilen birçok şeyin geri gelmesi söz konusuyken, Siyah-Beyazlı oyuncuların bu bilinçten çok uzak olması, sezonun en kötü futbol oynayan takımı Ankaragücü'nü de ateşlemesine neden oldu. Özellikle Ankaragücü forveti Pepe'ye arkadan yardım gelmiş olsaydı maçın gidişatı çok farklı olabilirdi. Gelecek sezon Beşiktaş'ın hangi mevkilere oyuncu alacağını merak edenlere duyurulur. Bu takıma iyi bir stoper, çok iyi bir sol bek, göbekte takımı oynatacak ve oyunu yönlendirecek oyuncunun alınması kaçınılmaz bir gerçektir.

Dün gece teknik direktör Ertuğrul Sağlam, herhalde oyuncuları gibi sinerjiyi yitirmiş olsa gerek, oyuna müdahale etmekte çok geç kaldı. Beşiktaş'taki ilk yılında kendi hatalarının yanında, sakatlıklar ve birçok sorun nedeniyle başarılı olamayan teknik direktör Sağlam, umarız gelecek sezon çok daha başarılı olur.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla