Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2008, 09:53   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Transfer komitesi krizi

Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ta Yılmaz Ekergil ve Mehmet Özdilek'in transfer komitesinde olmaları, Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'i harekete geçirdi.
5.5.2008



‘Lütfen kabul etmeyin’
Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören’in geçen sezon yaşanan transfer yanlışlarının önüne geçmek için kuracağı komite, camiada büyük bir krizin yaşanmasına neden olacak boyutlara ulaştı. Başkan Demirören’in eski yöneticilerden Yılmaz Ekergil ve Mehmet Özdilek’i, oluşturacağı transfer komitesi için bizzat açıklaması, bu duruma karşı olan Sinan Engin ve Sağlam’ı harekete geçirdi. Sağlam, Ekergil’i arayıp, “Size saygımız sonsuz. Ancak lütfen bu görevi kabul etmeyin” uyarısında bulundu.
Özdilek’e uyarı var
Teknik ekip, Özdilek’e de Antalya’da kongre üyesi Ahmet Özkaya ile futbolculuk döneminde yaptıkları kooperatiften çıkan anlaşmazlıktan dolayı hüküm giydikleri ve davanın sürdüğünü hatırlattı. “Komitede yer alması halinde bu olayın deşifre edilebileceği” mesajı iletildi. Demirören’in yaşananlara son noktayı koyması bekleniyor. Bu arada Genel Sekreter Kenan Öner, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, komitede yer almak konusunda ısrarcı.
Skyblues Ofline