Alıntı:
rebel07´isimli üyeden Alıntı
bir şey bildiğimizden abiler destekliyo demiyoruz sadece gördüklerimiz üzerine yorum yapıyoruz ayrıca abiler y.d.yi destekleyip desteklememesi falan bn onu kasdetmemiştim aslında sadece şimdi tepki verilmesini uygun görmüyolar diyeyim ama bence y.d. istifa seslerinin yükselmesinin tam zamanı yoksa daha bir sürü değerler yok olup gidecek ayrıca niye çArşı değilsin anlamadım bi de ben çArşıya karşı değilim ama bazı yanlışlar varsa da bunlar dile getirilmeli... |
Eğer bilmiyorsanız boş yere tartışmaya gerek yok değil mi?Ben en çok istifa etsin diyenlerdenim ama yerine kim gelecek muhalefet yok ortada klubü kim yönetecek?Ben çArşı değilim çArşı olamam ben bu değeri üstüme taşımaya cüret gösteremiyorum.Zaten sorun bu değil mi önüne gelen çarşı poları tişörtleri giyiyor ama birşey yapıyor kendini yüceltmek isterken güçlü göstermek isterken çArşı'yı küçük düşürüyor.
Herkez çArşı olamaz! Abilerimizin yazılarını okuyunda çArşı yı bugün buralara getirirken neler yapmış neler etmiş ve sonra da biz ne yapmışız da ortada çArşı olarak gezecez!