Alıntı:
VeYsEL1903´isimli üyeden Alıntı
forumdaki arkadaşlar büyük kavgalar çıkıcak metrolardan geçmeyin . aman şöyle yapmayın böyle yapın diyip duruyordu . noldu millete pank yaptırmaktan başka işe yaramazsınız zaten . bir kolpa medya diyip duruyoruz. bizim yaptığımız nedir ? hiç biryerden haber almadan kafanıza göre salladınız olay çıkıcak die . ben inanmadım zati gülüp geçtim. maçta küfür yani doğal birşey edicekler ağrıları var 2 vurduk şimdi daha çok ağrıları oldu . seneye de aynısı olacak . ondan sonra ki senede aynısı olacak . alışmamız lazım artık bunlara . inönüde biz aynısını yapıcaz .hemde daha fazla . . . |
Veysel o metro olayını ben dedim ve haklıda cıktık maça geldin mi sen kardeşim da konuşuyorsun soledir boledirr diye maç çıkışında noldugndan haberin var mı senin metrolrda sen sadece tv seyredip yorumluyorsun bizse canlı gozle goruyoruz nelerin olup olmadıgnı metro cıkışlarında neden o kadar poli,s olmasına ragmen 2 kişiye saldırdılar bunlar sadece tv seyretmekle olmuyor gorunmeyen bir çok şey vardı mac çıkışlında ..