Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2008, 18:38   #1
Bjk-Deniz
 
Bjk-Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Transfer zirvesi

Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlandı. Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin bugün transfer çalışmaları için biraraya geldi.
Transfer zirvesi nedeniyle, Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelerek görüş alış verişi yapacağı ve İki haftadır ertelenen transfer komitesinde yer alacak isimlerin belirleneceği toplantıda da bir kez daha ertelendi.
Yönetim kurulu üyelerinin katılmadığı bu zirvede bir süredir siyah beyazlı takımın önümüzdeki sezon için yapacağı transferleri gerçekleştirecek komitenin kimlerden oluşacağı ve alınacak oyuncular için görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Yapılan toplantıda teknik direktör Sağlam ve menajer Sinan Engin'in bugüne kadar izledikleri ve temas halinde oldukları oyuncular ile ilgili olarak bilgiler verdikleri kaydedildi. Yapılan görüşme sonrası ilk aşamada Türkiye içinden 3, yurtdışından da biri yıldız olmak üzere en az üç oyuncu transfer etmeyi planladıkları öğrenildi. Türkiye'den transferi düşünülen oyuncular arasında ilk sırayı Kayserispor'un yıldız oyuncusu Mehmet Topuz'un aldığı ifade edildi.
Öte yandan bir süredir adı Beşiktaş transfer komitesinde yer alacak isimler arasında yer alan Mehhet Özdilek, şu an için netlik kazanan bir durum olmadığını söyledi. Özdilek kendisinin transfer komitesi içinde yer alması ile ilgili haberleri gazete ve televizyonlardan takip ettiğini dile getirerek şöyle konuştu:
"Benim şu an için Beşiktaş transfer komitesinde yer alamam söz konusu değil. Sadece yaklaşık iki hafta önce Başkan Yıldırım Demirören beni aradı ve yeni sezon için oluşturulacak transfer komitesinde beni de görmek istediğini söyledi. O günden sonra bir daha bu konu ile ilgili kendisi ile görüşmedim. Konuyla ilgili yapılan spekülasyonları da medyadan takip ediyorum. Ama benim transfer komitesinde yer almam gibi bir konu şu an için söz konusu değil. Ayrıca bugün yapılan toplantıdan da haberim yoktu."
Ayrıca yine transfer komitesi için adı Mehmet Özdilek ile birlikte anılan siyah beyazlı kulübün Süleyman Seba dönemindeki yönetim kurulu üyelerinden Yılmaz Ekergil, başkan Demirören'in de kendisini bir ay önce aradığını ve transfer çalışmalarında tecrübelerinden yararlanmak istediğini söylediğini belirtti.
Yılmaz Ekergil yaklaşık bir ay önce başkan Yıldırım Demirören kendisini aradığını kaydederek, "Önümüzdeki sezon yapılacak transferlerde tecrübemden yararlanmak istediğini söyledi. Ben de elimden gelen yardımı yapmaya hazır olduğumu dile getirdim. Ama ne Mehmet Özdilek ile ne de başka bir isimle biraraya gelip transfer komitesi çalışması içine girmedim. Ben sadece Beşiktaş'a yardım edebileceğimi konularda elimden geleni yapmaya hazır olduğumu ifade ettim. Ayrıca bir süre önce Ertuğrul Sağlam'da beni aradı. Ancak bana transfer çalışmalarında yer almama veya buna benzer bir söylemde bulunmadı. Onunla yapılacak transfer çalışmalırı ile ilglili görüş alış verişinde bulunduk" şeklinde konuştu.
Ekergil, sezon başında şu an Galatasaray forması giyen Barış Özbek ve Serkan Çalık'ı yönetime tavsiye etmesine rağmen, bu futbolcuların transferinin gerçekleştirelemediğini sözlerine ekledi.

05.05.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Bjk-Deniz Ofline   Alıntı ile Cevapla