Alıntı:
PascaL_NoumA_21´isimli üyeden Alıntı
hakeme felan suç bulacağınıza kendimize bakalım geçelim artık bu basit işleri sen ucuz etin yahnisi muhabbetiyle buralarda geldin ertuğrul bey sayesinde..adam yabancıyı yedek die alırsa bu zihniyetle böle olur..vak fener ve gs gidip 4-5 tane atıyo sen gidip 1 tane atarsan yerler tabi hakkını sende git at bakalm 4-5 tane hangi hakem engellicek galibiyetimizi..kaliteli kadro oluşturulmadan ve takım içindeki vizyonsuz insanlar gönderilmeden ve demirörenden para yiyen taraftar profili deişmeden ben daha 10-15 sene bişi beklemiyorum önce kendimize bakmamız lazım dış etkenler çok çok az..demirören gibi başkanın varsa ki başkan demek bile zor beyefendiye,düşmana ihtiyacın yok fenerden geseden daha çok zarar veriyor ertuüğrul sinan,dertören el ele bizi kümeye götürcekler |
HAKLISIN ama bak biz hakem derken ertuğrul sağlamın yönetimin yanlışlarını örtmüyoruz
1. td. bizm td. gençti de gsninki çokmu iyiyiydi sağlamdan daha fazla hatalar yapmadımı abuk sabuk takım çıkarıp gslileri fıtık etmedimi örnek bizle oynadıkları maç hakan lincoln kadro dışı bıraktı biz eğer delgadoyu ve boboyu kadro dışı bıraksaydık derbi öncesineler olurdu aMA adamlar hakem sayesinde kazanıp bizim maçı bu olayı kapattılar al sana hakemler
td. gitti ne oldu seyircilerin isyan edeceği yenilebilecekleri denizli maçı tamamen sanşla gençler maçını hakemle kazandılar bu maçların birinde puan kaybı olsa bizden beter olurlardı belediye maçını görmedim ama belediye patinaj yaptığıda gercek bize aslan kesilen necati ve akın nedense kayboldu tsnin golü sayılmadı fb maçı fbnin kendi salaklığı hakem felan değilde adamları azdırdı fbliler kendini beğenmişlik yaptılar fark atacaz derken yamuldular...
2. yönetim gs yönetiminden gs liler memnun değildi ama polat hakem işlerini iyi beceriyor zaten o varsa birde azize biz şampiyonluk göremeyiz bu gerçek eze eze yenmedikten sonra işimiz zor
3. transferler:: türk aldıkları oyuncular dışında yabancılarından fazla verim alamadılar eee türklerinde hangisini isterdiniz tarnsfer sezonunda topalı emreyi serveti barışı vs.... ha iyi oynadılar ama çokta flaş transferler değildi
bizim takımız daha iyiydi hatta td. bile ama hakemler bunlara çok kıyak geçtiler fb den iyi kadromuz yok ama gs den iyi gsnin hakem şans faktörünün dışında takımın tecribelileri varki bizde olmayan 3, faktör bizde takımı ateşliyecek sakinleştirecek kimse yok kısaca bu yüzden eksiğiz