Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2008, 19:18   #1
djonurbjk
 
djonurbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
2007-2008 Avrupa Ligleri

La Liga - Ispanya

Real Madrid 35. haftada Osasunayi 2-1 yenerek 31. sampiyonlugunu elde etti.
Sampiyonlar ligine direkt katilacak ikinci takim olmaya en buyuk aday Nihat Kahvecinin takimi Vilarreal.Villarreal 68 puanla 2. sirada yer alirken Barcelona 4 puan geriden takip ediyor. 15. sirada bulunan Valencia ise Kupayi kazanarak Uefa kupasina katilmaya hak kazandi.Sezonun bitimine 3 hafta kaldi.

Premier League - Ingiltere

Ingiltere liginde sezonun bitimine 1 hafta kaldi ve sampiyonluga aday iki takim var . Manchester United ve Chelsea . Iki takimin da puani 84 , ve Manchester averajla 1. sirada . Manchester United , Wigan'a karsi oynanacak maci kazanirsa sampiyon olucak , Manu'nun her yanlisindan son haftada evinde Boltonla karsilasacak olan Chelsea yararlanacak. Arsenal ve Liverpool ise Sampiyonlar Ligi ne on eleme maclariya katilmayi garantiledi.

Serie A - Italya

Serie a'da ligin bitimine 2 hafta kaldi. Inter birinci sirada 81 puanla sampiyonlugun en buyuk adayi , ama Roma sadece 3 puan geride 2. sirada Inter'i takip ediyor . Sampiyonluk dugum bu iki takim arasinda çozulecek. Juventus 70 puanla 3. sirayi garantiledi ama daha ust siralara cikma sansi da yok.Ilk 3 takim Sampiyonar ligini garantiledi . 4. sirada 61 puanla Milan var ve onunla yarisacak takim 60 puanli Fiorentina.

Bundesliga - Almanya

Bundesliga'da sampiyon belli : Bayern Munich . Bayern bitime 3 hafta kala sampiyonlugu ilan etti . 67 puanli Bayernin 10 puan gerisinde Werder Bremen var. Sampiyonalr ligine direkt katilim sagliyan 2.lik icin Bremen le Schalke yarisicak. Schalkenin puani 55 , onu 51 puanli iki takim Hamburg ve Sttutgart takip ediyor.

Ligue 1 - Fransa


Fransada bitime 2 hafta kala sampiyonluk icin , sampiyonlar ligine direkt katilimi garantilemis iki takim yarsicak . Lyon 73 puanla lider , Bordeaux ise 71 puanla ikinci.60 puani bulunan Nancy 3. sirada ve ligi bu sirada bitirirse sampitonlar ligine on eleme maclariya katilacak , 58 puani bulunan Marseille ise 4. sirada.
__________________
Click the image to open in full size.
djonurbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla