Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2008, 15:59   #4
bjk48
Dişi Kartal

bjk48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim bildiğim Uefaya gitmemiz için bir alternatifte Fenerin Trabzonda olası puan kaybı bu durumda 3 takımda sezonu 73 puanla tamamlarsa üçlü averaja bakılıyor. üçlü averajdaki sıralamaya görede ligi Sivas ın üstünde 3. olarak tamamlıyoruz. Bunuda göz ardı etmemek lazım.
bu nasıl averaj anlamadım fb ş.l. ni garantiledi ve beşiktaşın 0 şansı var ş.l. için sivasın nasıl üstünde olacaz anlamadım 2 li averajda biz ve sivas eşitiz fb iki takımada üstün 2.liği garanti yani
bir arkadaş ta gençler 1-0 yenerse demişte gençler berabere kalsa bile bize yeter biz 1 -0 allım yeter hatta gençler yenerse bize beraberlik bile yeter de
bu maçta 5 atarsak yada daha fazla kesin şike yaptı diyecekler umarım gençler berabere kalır bizde 1-0 yenerizde bu saçmalıklara gerek kalmaz adamlar dalga geçiyor demirören toto kupasını getirecem felan diye 4 olalım buna razıyımda bu toto nerden çıktı anlamadım
sivasın hakkıymış efendim 3. lük nasıl oluyor bu beleş 3 puanı alıp nasıl hakkı oluyor bazıları utanmadan bunu diyor adamlara uefa hediye edilecek tamam başarılar ama beşiktaşın kaç maç puanları gasp edildi sivas beleş puan aldı ts maçı ama sivasın hakkıymış bazı salaklarda böyle diyor

Konu bjk48 tarafından (06-05-2008 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir..
bjk48 Ofline   Alıntı ile Cevapla