Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2008, 17:14   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Futbolcularımız Panelde

İbrahim Toraman, Holosko ve Serdar Özkan, Kültür Üniversitesi’nde düzenlenen “Kartallar Buluşuyor” paneline katıldılar. Kültürlü Kartallar Grubu tarafından gerçekleştirilen panelde, büyük ilgiyle karşılanan futbolcularımız, öğrencilerin sorularını yanıtladılar.
Öğrenciler tarafından “Yılın En İstikrarlı Futbolcusu” seçilen İbrahim Toraman, Kulübümüz ile 2 yıllık kontratının bulunduğunu belirterek, Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmediğini ve şu anda çocukluğunda gönül verdiği takımda görev yaptığını söyledi.
“Yılın Gelecek Vaad Eden Futbolcusu” ödülüne layık görülen Serdar Özkan ise herkesin ''Alt yapıdan oyuncu çıkmıyor'' dediğini ama çıktığı zaman gerekli ilginin alakanın gösterilmediğini ileri sürerek, ''Yabancı oyunculara gösterilen sabır ve tahammül, alt yapıdan çıkan oyunculara gösterilmiyor. Bu nedenle bazı genç oyuncular alt yapıdan yükselemiyor. Gazetede çıkan haberler nedeniyle formayı bırakamam, gazetede çıkan her habere de inanmayın'' ifadesini kullandı. Serdar Özkan, kendisine yurt dışından gelen tekliflerin olduğunun hatırlatılması üzerine, ''Yurt dışından gelen transferleri duydum, bana gelen resmi bir teklif yok. Şu anda sadece UEFA'ya katılmaya çalışıyoruz, sadece bunu düşünüyorum. Teklif gelirse Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda büyüklerim 'git' derlerse giderim. Ama öncelikle Beşiktaş'ta bir şampiyonluk yaşamak istiyorum, sonra Avrupa'da forma giymek isterim. Ama Rusya'da değil'' diye konuştu.
''Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu'' ödülünü alan Holosko ise ''Kartal gol gol'' tezahüratı için ''Çok iyi'' değerlendirmesini yaptı. Slovak oyuncu, ''Taraftarları nasıl buluyorsunuz?'' şeklindeki bir soruyu da ''En iyi taraftar Beşiktaş'ta'' diye yanıtladı.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla