Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2008, 19:10   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Güiza Roma'ya!

Güiza Roma'ya!

La Liga’da Real Mallorca forması giyen ve bu sezon gösterdiği üstün performansla adından sıkça söz ettiren Daniel Güiza’ya devler talip olmaya başladı.
Sezon başında Getafe’den 5 milyon avro’ya Mallorca’ya transfer olan Güiza, bu sezon attığı gollerle, takımı Mallorca’nın UEFA Kupası’na katılmanın eşiğine gelmesinde büyük pay sahibi oldu. Ancak onun bu performansı, büyük kulüplerin ilgisini her geçen gün daha fazla çekiyor. Her ne kadar Mallorca’da mutlu olduğunu söylese de özellikle İtalyan ekibi Roma’nın bu konudaki ısrarı devam ediyor. Roma Kulübünden bir temsilcinin, hafta içinde Mallorca’ya gelerek oyuncunun menajeriyle bir araya geleceği ve anlaşma zemini arayacağı belirtildi. Mallorca kulübü Güiza’nın bonservis bedelinin 15 milyon avro olduğunu daha önce basına bildirmişti.
27 yaşındaki futbolcuyla Roma dışında, Barcelona ve Inter’in de ilgilendiği belirtildi. Golcü futbolcunun Mallorca ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
2003-2005 yılları arasında forma giydiği Murcia’da 81 maçta toplam 36 gol atan, daha sonra transfer olduğu Getafe’de 2005-2007 yılları arasında 61 maçta 20 gole imza atan Daniel Güiza bu sezon Mallorca formasıyla çıktığı 34 maçta 24 gol atarak, sadece bir sezonda geçmiş istatistiklerine ulaştı
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla