Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2008, 20:34   #15
msaldiray

msaldiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk48´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaş sana tepki gösterdim ama senin 3 lü averaj dediğin durumla ilgili başka bir sitede açıklamasını gördüm açıklama alıntı yaparak veriyorum şöyleydi:
Bir de üçlü averaj durumu var:

Trabzon kazanır, ardından da biz 1-0´lık sonuçla bile kazanırsak, Sivas´ın da kazandığını varsayarsak bile üçlü averajda yine 3.oluyoruz. Bu değerlendirmeyi de göz önünde bulunduralım.

Üçlü Averaj tablosu

Fenerbahçe - Sivasspor : 1 - 0 Fenerbahçe 3 Puan
Sivas - Fenerbahçe : 1 - 4 Fenerbahçe 3 Puan
Fenerbahçe - Beşiktaş : 2 - 1 Fenerbahçe 3 Puan
Beşiktaş - Fenerbahçe : 1 - 2 Fenerbahçe 3 Puan
Sivas - Beşiktaş : 1 - 2 Beşiktaş 3 Puan
Beşiktaş - Sivasspor : 1 - 2 Sivasspor 3 Puan

Üçlü Averaj
Takımlar

Fenerbahçe 12 Puan +6
Beşiktaş 3 Puan -2
Sivasspor 3 Puan -4

anlatmak istediğini anladım bu durumda anladım ama mantıksız geldi fb 4 attığı için sivasa biz 3. oluyoruz bu saçma geldi 3 lü averajın gol averajı felan acayip bir durum var yani böyle bir şeyi fb nin sitesi antudada okumuştum beşiktaşın uefa şansı bizim elimizde dediklerini okumuştum seninin yazdığın durumu söylüyorlardı 3 lü averaj felan saçma gelmişti ama bu hesaba göre şimdi anlıyorum yinede garip durum oluyor

ayrıca bize sivası musallat eden ts eğer 3lü averaj söz konusuysa bizi bu beladanda kurtaracak ts olur kadermi şansmı acayip garip durum sivas ts ilk maçı ts seyircisi olay çıkarıyor sivas +3 puan +3 gol
bu hafta fb lile oynayacaklar fb yi yenerlerse puanlar eşit ve 3 lü avreraj garip ama gerçek

Evet hocam olay bundan ibaret.. Pc de sorun vardı o yüzden gelip gerekli açıklamayı yapamamıştım ama sen araştırıp bulmuşsun. Bize ne kadar saçma gelsede kural budur. Yani 3 takımın puan eşitliğinde ikili averaja değil üçlü averaja bakılır.. 3 takımın kendi arasında yaptığı maçlar ayrı bir lig gibi göz önüne alınıyor ve bu durumda averajdan dolayı biz 3. sırayı alıyoruz Sivas ise 4. sırada kalıyor..
msaldiray Ofline   Alıntı ile Cevapla