arkadaşlar oyunuzu bana werin   |   |         oyunuzu bana verin işte vaadlerim!       arkadaşlar ben diyarbakır bağımsız milletvekili oylarınızı bana verin seçmen kütüklerinizi diyarbakıra aldırma masraflarını ben karşılarım. işte vaadlerim!     Mazot alana üste para verilecek     Öss kalkacak     Mesai saatleri 10.30-12 .00 --- 14.00-17.00 olacak     Hafta sonu tatili 3 gün olacak     Rio karnavalı Türkiye de düzenlenecek     Üç korner 1 penaltı olacak     İddaa,atyarışı ve loto kuponları yatmayacak hep tutacak     Ajdar geri gelmemek üzere antartikaya gönderilecek     Her türk vatandaşına tv kanalı kurulacak     Rus kızları gelecek türk kızları gidecek     Kızların biz arkadaşız demesi yasaklanacak     Düğünlerde zorla halaya kaldırmak yasaklanacak     Arabayı yıkattığınız gün yağmur yağmaması için dua edilecek( tövbe.tövbe)     Artık kızlar teklif edecek     Saatler artık geri alınmayacak     Uçağa binmeden uçulabilecek     oyunuzu bana verin fenerbahçeye avrupada oynatacam ,uefa ve şampiyonlar kupasını aldıracam     Devlet hazinesi halka dağıtılacak     Gökten kemik yağdırılacak     Kaput açılsada akü çalınmayacak     Dere boyu kavaklar sulanacak     Borun pazarı geçince eşekler niğdeye sürülmeyecek     Kalbim benekol her hafta olacak bütçeyi sarsmayacak     Çöller kutup ayılarından arındırılacak     Beslenilen karga gözü oymadan devlet tarafından vurulacak     Bir elinde sesi olacak     Babaannenizi de ziyarete gitmenin pahası biçilecek    
				__________________  Lütfen forum kurallarını okuyunuz..     |