07-05-2008, 01:26
|
#6 |
Optik bArikAtı
Tecrübe Puanı: 22   | Alıntı: BlackHawk´isimli üyeden Alıntı
En iyisi sen bi bit yat kendine gel yada git istanbulspor veya baska bir mahalle takimi tut.Burasi Besiktas ve Taraftarlari hep daha büyügü düsünmersi lazim.
Umarim stad en kisa zamanda yapilir ve bütün dünya Besiktas´i konusur!!
Senin kafana gitsek 5 sene sonra 3.ligde oynariz!!! | Höst derim ben sana!Sen kim oluyorsun da benin takımımı sorguluyorsun eğer Beşiktaş'lıysan bunu bilmen lazım hiç kimse hiç kimsenin Beşiktaş'lılığını sorgulayamaz.Kimse kimseden daha iyi Beşiktaş'lı.Herkez kendinden iyi Beşiktaşlı olsun.Sen Beşiktaş'ı tu-tu-yor-san bilmem.Emin ol ki biz Beşiktaş J.K için en iyi düşünenlerdeniz.Senin gibi 2-3 resime proje diye inanıpta inanmam.. Stad yapılacakmış mışta dünya konuşacakmışta..Avrupa ya bak dünyaya bak en iyi stadlar kimde ve başarılarına bak ondan sonra bildiklerin ile bildiklerine bilgiçlik tasla.Ben her gece yatarım dua ederim kendim için değil Beşiktaş için Allah'ım ne olur şöyle olsun böyle olsun diye savrulurum yatağın bir ucundan bir ucuna birgün dualarımın kabul olmasını bekliyorum olmadı olmuyor.Bazen de bu dilediğim duaların niye olm adığını sorguluyorum kendimde ne gühan işledikte olmuyor diye.ama bundan sonra yatağımda dua'nın benim yerimde olmadığını anladım.Keşke herkez benim kafamda olsa da onca yazılanı çizilenleri okusa. Birgün herşey çok geç olacak ama bu resim size neyin göstergesi sormak lazım. Endüstriyel futbolun göstergesi! |
| |