Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2008, 18:27   #48
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
uMuT TaCiRi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben değişecek olan taraftar profilinden korkuyorum.Anti fenerlilerden fenerliler ile kıyaslama yapan vbaşkan ve taraftrarların yüzünden bugün bu haldeyiz.BeşiktaşK kimse ile kıyaslanmayacak kadar büyüktür.Sen kendin ile çelişkileniyorsun zaten bir diyorsun yeni stad ismi şimdi de diyorsun Şeref Bey Stad'ı hadi canım bu yönetimden ne hayır beklrsiniz ki Stad'ın istmi Şeref Bey olsun.Adamlar daha Şeref Bey'in mezarına gitmemiş etrafı darmadağan olmuş koskoca Şeref Bey'in mezarı ne haldeydi kim sahip çıktı TARAFTAR.Bu yönetim geldiğinden beri Beşiktaş J.K'nın ulvi değerlerini yok etmeye başladılar kalkıpta bana bu adamların masal stadın adı Şeref Bey Stadı olacak deme?Diyorsunuz yeni stad çok gelir getirecek ee bununla birlikte başarılar gelecekmi inanıyormusunuz?Yoksa bu örümcek kafalıların beynindekiler başka emellermi?Biz Mabed'imizde oturmaya gitmiyoruz kıçımızın üstüne hiç oturmuyoruz hiçde üşümedik ki ısıtmalı koltuklar istiyoruz!
Bana Türk Futbolu deme Türk Futbolu beni ilgilendirmiyor artık Beni Beşiktaş ım ilgilendiriyor sizin Türk Futbolu dediğiniz yerde Beşiktaş'ımın hakkı yeniliyor..Ben yeni stadı bu adamlardan istemiyorum.Eğer gerçekten adam gibi biri olsun mesela taraftar yaptırsın bu stadı misal bu gider omuzumda sırtımda harç taşırım ama bu adamların yapmış olduğu herşeyde karşıyım.Çünkü bunların beyninde başka birşeyuler var.Eee veyselcim bizi kimse ilgilendirmez BİZ BEŞİKTAŞ'ız kimse ile kıyaslanmayacağını biliyorsun sorunda bu iişte!Fenerle yarış halindesiniz.O stad nasıl dar geliyor nerden çıkardın anlamadım.Sen sen ol kendi taraftarının bazı hatalarını sanalda yazma bizi küçük düşürmeyin!Onları tanımıyorum ama onlara böyle diyorsan bende onların içindeyim ordaki herkez ben'dir ve sonuç BİZ...
Son Barikat'ın altında bir tek kArtAl kalıncaya devam..
Bilek var vuruşmaya Solul var harcanmaya
Yürek var savaşmaya Zafer çok yakında
Can var verilir KARTAL var ayakta Beşiktaş'ımıza can feda
Karanliği deliyoruz zulmü yere çaliyoruz Barikat'ın ardı Beşiktaş'tır.
Yüreğini koy Beşiktaş'a...
Ne alaka ya kendimle niye çelişiyim ben birader . sen yeni stad ismi olsuna cola turca dersen birşey bilmiyorsun derim ben sana ön yargılısın derim ben sana . daha bilip bilmeden atın ohhh ne kolay . ben buraya konu açtım memo forzadan yeni stad hayırlı olsun stadın ismi şeref bey olsun die bilmem gördün mü işinize geldiklerinize bakmayın öle . bana taraftar yapsın . büyük beşiktaş projesi gerçekleşsin SAÇMALIk larından bahsetme ya . kimse inanmıyo artık o olaylara güldürm beni ya 2 tane sarhoş başa geçeçek başkan koltuğuna oturcak HAYAL ini bile kuramazsınız aman kalsın bu başkan kalsın ya sakın . proje gerçekleşmez ya ha diyelim gerçekleşti oyum demirörenedir . . .öle eskisi gibi yüreğini koymakla olmuyo bu işler artık futbol yürekle oynanmıyo . bu sene bir tane yüreğimizle oynadığımız maçı göster yada febe nin yada tsnin yada gs nin . herşey para para . böyle düşünen 3-5 kişidir sizin gibi . herşey paraya bağlı . endüstriyel futbol var şu an önünü kesmeye gücünüz değil yanında bile geçemezsiniz paran varsa rahatsız yoksa güle güle . . .
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla