Olayı niye Çarşıya çekiyorsunuz ki? Ya da ÇArşı yı bu konuya taraf gibi göstermeye çalışıyorsunuz? Forza da da Stad yapılsın diyen yok mu sanıyorsunuz? Yapılan anketlerde de yeni bir stad yapılsın diyen ler %70-75 civarında.
Sorun stad yapılması neden istenmiyor? Bu konuyu açan arkadaş stad yapılmasın görüşünü savunuyor. Gerekçelerini sıralıyor. Bazı arkadaşlar ona hak veriyor. Ben ve benim gibi düşünenler ise Stad yapılsın diyor. Bizde gerekçelerimizi açıklıyoruz. Konunun ve tartışmanın bu konuya odaklanması gerekmez mi?
Benim itirazım stada karşı olanlara, benim itirazım forma almayın diyenlere, benim itirazım stada bedava girip niye borçlanıyoruz diyenlere, benim itirazım bilet fiyatlarına kızıp insanları maça gitmemeye çağıranlara, benim itirazım kulüp için hiç bir fedakarlık yapmayıp her konuda itirazı olanlara, benim itirazım Fulya yı engellemeye çalışanlara benim itirazım maça gidip küfür edenlere, benim itirazım olay çıkarmak için maça gidenlere, benim itirazım futbolcuları tehdit edenlere, benim itirazım sponsora kızıp kulübe zarar verenlere, kulübe hiç bir şey vermeyip her fırsatta zarar verenlere itiraz ediyorum.....Taraftar gruplarına itiraz etmiyorum. Hatta bu konuda taraf gösterilmeleri de rahatsız edici...Kendi çıkarlarını kulüp çıkarlarının üzerinde tutan, kısaca Beşiktaş'tan rant beklentisi olan ve bunun içinde tüm olumlu gelişmeleri engellemeye çalışanlara itirazım var... |