çıkıp gol atmasını beklemiyoruz...sadece hakkını savunsun takımın yeter...bu adamın nüfuzu yok mu?...koskoca demirören şirketler grubunun sahibi..adnan polatla azizenin ağlamasından sıkıldık artık...iki fener maçımızıda haksız yere kaybettik..penaltımız verilmedi golümüz sayılması taçtan gol attılar ama çıkıpta birşey diyen başkan yok ortada...ruhunu kaybetmişse gönderip yenilerini alacaksın...yada psikiyatr tutup ruh aşılayacaksın...hakkını savunacaksın..tutacağın sözler vereceksin...başarısızlık şahsen benim çokta umurumda değil..ben taraftarım..dünyanın en iyi taraftarı olan takımın taraftarıyım...ben mi çıkıp gol atacam?..başkan bu takımı yönetsin diye seçilir...seçildiysen adam akıllı yöneteceksin...fener ağlaya ağlaya şampiyon oluyor...şerefszice kazandıkları puanlardan bir tanesi çalınmış olsa kıyameti koparıyorlar...çalınmış olan 16 puandan bahsediyoruz.şimdi 10 puan farkla şampiyonluğumuzu ila etmiştik...allah belasını versin o federasyonun...
şimdi taraftar olarak elimizi vicdanımıza koyalım...allah belasını versin o federasyonun demeye devammı etmeliyiz yoksa hakkımızı arayacak bir başkan istemeyi kendimize hakmı görmeliyiz... |